Meteen naar de inhoud
zwarte woud

😎 Het Zwarte Woud is een dichtbebost gebied in het zuidwestelijke deel van Duitsland

in de buurt van zowel de Zwitserse als de Franse grens. Het Zwarte Woud ligt in de deelstaat Baden-Württenberg. Het is één van de populairste vakantiegebieden in Duitsland. Ieder jaar trekken er honderdduizenden toeristen naar dit prachtige stukje Duitsland toe. De meeste toeristen komen hier om een actieve vakantie in de natuur te beleven. Het gebied is voornamelijk populair door de prachtige natuur en de vele bergen die er in het Zwarte Woud te vinden zijn. In de wintermaanden is het deze streek populair als wintersportbestemming en in de zomermaanden bij wandelaars en fietsers. De hoogste berg is met 1493 meter de Feldberg. De top van deze berg is net als veel andere bergen in het Zwarte Woud te bereiken via een kabelbaan. Naast de prachtige natuur staat de streek bekend om zijn koekoeksklokken en de Schwarzwalder Kirsch. Al komt de laatste oorspronkelijk hier niet vandaan. Voor ieder wat wils zoals: wandelen, Watervallen van Triberg, Burcht Hohenzoller, Freiburg im Breisgau, de bron van de Donau, Bergen en kabelbanen, wintersport, koekoeksklokken en de Schwarzwalder Kirsch.

Hier enkele reisorganisaties om uw vakantie naar Duitsland te boeken.

Anwb reizen

Op vakantie in het Zwarte Woud dwaal je eindeloos rond in het grootste bosgebied van ons buurland, tevens het grootste middelgebergte van Duitsland. Tussen de geurige dennen- en sparrenbomen vind je eindeloos veel goed gemarkeerde wandel- en fietsroutes.

dejongintra.nl

Het Zwarte Woud is voor gasten van de Jong Intra Vakanties al jaren één van de geliefste regio’s van Duitsland. En dit vinden wij niet vreemd! Een divers aanbod van goede hotels en appartementen verspreid over de hele regio zorgt ervoor dat wij onze gasten keer op keer naar tevredenheid laten kennis maken met het Zwarte Woud. Ook onze busreizen naar deze regio behoren tot de beste van heel Duitsland!

Belvilla.nl

Belvilla biedt een breed assortiment karakteristieke vakantiehuizen. Vind uw ideale vakantiehuis!

busreis met OAD

Vakantie vieren in Duitsland betekent niet alleen genieten van beboste heuvels met stoere burchten, betoverende vakwerkplaatsjes, uitgebreide winkelpromenades en fascinerende musea, maar ook van brede zandstranden en een schitterende natuur. 

Meer vakantie-ideeën voor Duitsland
Meer reisorganisaties voor Duitsland

zwarte woud
(Visited 179 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *