Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

zwarte woud

😎 Het Zwarte Woud is een dichtbebost gebied in het zuidwestelijke deel van Duitsland

in de buurt van zowel de Zwitserse als de Franse grens. Het Zwarte Woud ligt in de deelstaat Baden-Württenberg. Het is één van de populairste vakantiegebieden in Duitsland. Ieder jaar trekken er honderdduizenden toeristen naar dit prachtige stukje Duitsland toe. De meeste toeristen komen hier om een actieve vakantie in de natuur te beleven. Het gebied is voornamelijk populair door de prachtige natuur en de vele bergen die er in het Zwarte Woud te vinden zijn. In de wintermaanden is het deze streek populair als wintersportbestemming en in de zomermaanden bij wandelaars en fietsers. De hoogste berg is met 1493 meter de Feldberg. De top van deze berg is net als veel andere bergen in het Zwarte Woud te bereiken via een kabelbaan. Naast de prachtige natuur staat de streek bekend om zijn koekoeksklokken en de Schwarzwalder Kirsch. Al komt de laatste oorspronkelijk hier niet vandaan.
Voor ieder wat wils zoals: wandelen, Watervallen van Triberg, Burcht Hohenzoller, Freiburg im Breisgau, de bron van de Donau, Bergen en kabelbanen, wintersport, koekoeksklokken en de Schwarzwalder Kirsch.

Hier enkele reisorganisaties om uw vakantie naar Duitsland te boeken.

Happyhome.nl

Vakantiehuizen in het Zwarte Woud.

SNP Natuurreizen

SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa.

Belvilla.nl

Belvilla biedt een breed assortiment karakteristieke vakantiehuizen. Vind uw ideale vakantiehuis!

busreis met OAD

Het Zwarte Woud is het meest gevarieerde en bekendste vakantiegebied van Duitsland met een prachtige natuur, de typische boerderijen en bekende koekoeksklokken.

Meer vakantie-ideeën voor Duitsland
Meer reisorganisaties voor Duitsland

zwarte woud

zwarte woud

zwarte woud

(Visited 159 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *