Meteen naar de inhoud
Home » Over Ons

Over Ons

Wat is onze filosofie

Wij zijn een groepje vakantieliefhebbers en merkten dat, als je op zoek gaat naar vakantieadressen, je al snel het overzicht kwijt bent.
Op zoek naar een oplossing kwamen we op het idee om ten eerste het zoeken te vergemakkelijken. Als je een streek zoekt dan krijg je ook direct verschillende aanbieders.
Als je nu Frankrijk intypt krijg je een direct overzicht van verschillende blokjes. En niet zoals bij Google meer dan 1 miljoen hits. Daar wordt je niet vrolijk van. Binnen die zoekopdracht zie je al verschillende opties. Camping of bungalows.

Internet bevat enorme hoeveelheden informatie, maar het valt lang niet altijd mee om te vinden wat u zoekt. Daarom hebben wij voor u de beste reisorganisaties en touroperators verzameld. Je krijgt de rechtstreekse links, dit bespaart je heel wat tijd. Je kunt hier op eenvoudige wijze het aanbod van de reisorganisaties met elkaar vergelijken. Maar altijd reisbureaus die zijn aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA.
anvr-sgr-calamiteitenfondsiata

U kunt ook snel boeken. U krijgt veel sneller een overzicht met prachtige locaties van de aanbieders.

We zullen steeds meer ons platform uitbreiden met tips of foto’s en reisverhalen. Voor u wordt de keuze dan echt eenvoudiger.

VakantieRoute voorziet in het verkrijgen van algemene informatie en is puur en alleen bedoeld voor het opdoen van vakantieplannen en schitterende reisdoelen. Hieraan besteden wij dan ook de grootst mogelijke zorg.
De informatie heeft een voorlichtend en informatief karakter en is mede bedoeld om uw verwachtingen in het juiste perspectief te brengen.

Bij een geschil over reizen, accommodaties, prijzen etc. dient de reiziger zich bij de desbetreffende uitvoerende touroperator/ reisorganisatie te vervoegen.

WILT U ADVERTEREN OP ONZE SITE?

Klik HIER voor onze unieke aanbieding.

Vakantieroute zoekt voor u de mooiste, leukste reizen over de hele wereld, maar ook dichtbij.

Vakantieroute laat u de mooiste plekken over de hele wereld zien, maar ook dichtbij via inspirerende en prachtige verhalen.

Laat u hier inspireren voor een mooie reis naar b.v.:

het noorderlicht in Finland, de rijstvelden in Vietnam, skydiven in Dubai, op safari in Zuid-Afrika, de Canadese Rockies of de Blue Caves op Zakynthos en nog veel meer mooie reisbestemmingen.
Een citytrip, een rondreis, een autovakantie, een reisbureau, een hotel of een rondreis met het gezin.

😎 😎 Uw reis zoeken en boeken begint hier 😎 😎

.

Veel vakantieplezier

VakantieRoute.nl
Amsterdam
06-54667919

😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather