Estland Letland Litouwen Vakantie ideeën

Zandgrotten in Piusa

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  zandgrotten Piusa

  😎 Niet alledaags zijn de zandgrotten van Piusa.

  Ze zijn het resultaat van glaszandwinning in de jaren 20.
  Tegenwoordig komt hier een gigantische vleermuizen kolonie een winterslaap houden.
  Onder leiding van een gids kun je de grotten verkennen. Neem wel warme kleren mee want het is ijskoud.

  Langs de grotten richting Voru komt na een paar kilometer bij de rivier Piusa. Hier kunnen wandelaar een tocht maken van 15 km. U loopt door een schitterende vallei met steile zandsteen wallen. Uiteindelijk komt u terecht in het park van het herenhuis van Vana-Vastseliina. Niet veel verder liggen de ruïnes van het 14de-eeuws Duits kasteel Vastseliina. Natuurlijk kun je dit ook met de auto doen.

  Hieronder wat vakantie-ideeën voor een reis naar Estland

  Booking.com

  Bespaar aanzienlijk op hotels in Võrumaa, ee. Reserveer online en betaal bij het hotel. Lees hotelbeoordelingen en kies voor uw verblijf het hotel.

  Kras.nl

  U kunt de middeleeuwse steden en kleurrijke landschappen van Estland, Letland en Litouwen ontdekken tijdens een rondreis Baltische Staten.

  Pharosreizen.nl

  Omdat er nog veel te ontdekken valt in deze Oostzeelanden hebben wij van Pharos prachtige rondreizen door de Baltische Staten samengesteld. Laat je verassen door de Baltische Parels!

  Sawadee.nl

  De reis begint in de knusse hoofdstad van Estland, Tallinn. Tallinn is een levendige stad met veel gezellige barretjes en restaurantjes.

  SNP Natuurreizen in Estland

  Estland is een land in Noordoost-Europa, dat in het westen wordt begrensd door de Oostzee, in het noorden door de Finse Golf, in het oosten door Rusland en in het zuiden door Letland.

  Djoser fietsreis – Estland, Letland & Litouwen

  De Baltische Staten Litouwen, Letland en Estland lenen zich perfect voor een mooie fietsvakantie. Het landschap is er rustig en nagenoeg vlak en de landen bieden met de hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallin en de prachtige kustlijn volop interessante bezienswaardigheden.

  VakantieXperts.nl

  De 3 Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen hebben historische steden en mooie natuurgebieden. Ontdek alle mogelijkheden!

  Reisgidsen Estland

  Autoverhuur Estland

  zandgrotten Piusa

  zandgrotten in piusa

  zandgrotten piusa

 • (Visited 212 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress