Portugal Vakantie ideeën

São Miguel, het Groene Eiland

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  azoren sao miguel

  😎 Sao Miguel is het grootste en voor velen mooiste eiland van de Azoren.

  U kan hiervandaan makkelijk overtochten maken met de boot of vliegtuig naar de andere eilanden van de Azoren, maar het hoofdeiland biedt genoeg mogelijkheden voor een onverstoorde natuurvakantie. Bovendien vindt U hier ook de hoofdstad van de Azoren, Ponta Delgada.

  Natuur São Miguel Azoren

  Het eiland is bijzonder mooi. De natuur op Sao Miguel varieert van mooie zandstranden, weiden en schitterende meren tot heuvels begroeid met laurisilvabossen. Het is een vulkanisch eiland en overal vindt U caldeiras, geisers en warme bronnen. Er zijn tal van miradouros (uitzichtpunten) die de moeite waard zijn. Met een huurauto tuffen en overal stoppen is de ideale manier om een vakantie op Sao Miguel te beleven. Wie wil wandelen komt ook hier aan zijn trekken. De Picoda Vara is het hoogste punt van het eiland.
  Mooiste plekken Sao Miguel

  Wat zijn de mooiste plekjes op het eiland? Welk gebied moet U zeker zien tijdens een rondreis op Sao Miguel? Het eiland kan grofweg opgedeeld worden in drie delen: het oosten, het midden en het westen. Eén week vakantie volstaat om de hoogtepunten van Sao Miguel te zien, maar wie er langere tijd verblijft zal zich zeker niet gaan vervelen. Je kunt er wandelen, walvissen zien, quad tours en jeeptours boeken en allerlei mooie plekjes ontdekken.

  Enkele aanbieders voor dit prachtige groene eiland

  Sao Miguel

  Azoren Sao Miguel

  Church Sao Miguel

  (Visited 155 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress