Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest
dubai

dubai

😎 Wintersporten in Dubai, jawel de plek waar alles mogelijk is.

Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot één van de topbestemmingen voor de jetset en een belangrijk economisch knooppunt tussen Europa, Azië en Afrika.
Natuurlijk is de plek bekend van het overdadig winkelen of de ongelooflijke luxe die om je heen is, maar het is zeker de moeite waard om Dubai te ontdekken. Dubai Creek en Deira, de Arabische cultuur, de Hatta Wadi Tour naar de oase. U rijd door heuvels, duinen en rivierbeddingen. Verschillende woestijnsafari’s maar ook het dolfinarium waar je met dolfijnen kunt zwemmen. Wie van waterpretparken houdt kan bij 3 locaties terecht. En als toetje een 5 uur durende luchtballon reis over de woestijn.

Hier enkele aanbieders met mooie opties

 • D-reizen

  Dubai is een bestemming vol extremen. De zomers zijn heet, de winters met 25 °C heerlijk warm. De architectuur is zeer spectaculair: van kunstmatige eilanden in de vorm van een palmboom tot de 828 meter hoge Burj Khalifa, het allerhoogste gebouw ter wereld. En wat dacht je van de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld?

 • Prijsvrij.nl

  Voor velen is een reisje naar de stad Dubai een droom die uitkomt. Met torenhoge wolkenkrabbers, de grootste winkelcentra ter wereld, chique hotels en het strand lijkt deze bestemming aan alles te voldoen voor een geslaagde stedentrip.

 • TUI.nl

  Dubai is een wereldstad van formaat in de Verenigde Arabische Emiraten. Shop till you drop in een gigantische shoppingmall of bezoek de top van de hoogste wolkenkrabber ter wereld, de Burj Khalifa. In het oude centrum vind je nog de traditionele souks waar je struint tussen de kruiden en het goud. De avonturiers springen in een jeep en trekken de woestijn in. Of lig je liever op Jumeirah Beach?

 • Kras.nl

  Arabische emiraat gevuld met ‘glitter en glamour’.
  Hoe is het om vanaf het hoogste gebouw ter wereld over de Perzische Golf te turen? Op vakantie naar Dubai gaat u het vast ervaren. Dit rijkste land van de Verenigde Arabische Emiraten is groots en luxe, maar vooral ook traditioneel Arabisch. Neem een kijkje in een van de kleurrijke souks zoals de textiel-souk waar u de mooiste djellaba op de kop kunt tikken. Of ga lekker zonnen op het Palace Beach onder het toeziend oog van Burj al Arab.

 • Vakantiediscounter.nl

  Stad van contrasten: waar het oosten het westen ontmoet
  Ontdek naast de hippe metropool de eindeloze woestijn
  Groot, groter, grootst: trendsetter in records verbreken
  Relaxen aan het zwembad met imposante skyline op de achtergrond

 • VakantieXperts.nl

  Dubai, het emiraat van overdadige luxe en bruisende ideeën. Dineer in het meest prestigieuze hotel ter wereld, trek met een jeep door het hart van de uitgestrekte zandwoestijn of shop een middagje in ’s werelds grootste winkelcentrum.

Meer Beleef dit zelf
dubai

dubai

dubai

dubai

dubai

(Visited 283 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.