Meteen naar de inhoud
Geirangerfjord geirangerfjord

😎 Een sprookje aan de fjord

De diepblauwe Geirangerfjord is een werelderfgoed omgeven door majestieke bergen bedekt met eeuwige sneeuw, woeste watervallen en weelderige groene bossen. Met haar kleine dorpjes omgeven door sappige bossen in een decor van spectaculaire kliffen, hoge bergen en de diepe fjord moet je wel heel erg onverschillig zijn om dit schitterende kunstwerk van Moeder Aarde niet te kunnen waarderen. Een bijzondere attractie zijn de vele imponerende watervallen die zich van de kliffen af de diepe fjord in storten. De meest bekende zijn De Syv Søstrene (“de Zeven Zusters”), Friaren (“De Bruidegom”) en Brudesløret (“de Bruidssluier”). Het vele water bedekt de kliffen in een ragfijne sluiter van mist welk bij het minste straaltje zon de ene na de andere regenboog langs de berghellingen werpt. Het samenspel van de vele kleuren in deze schitterende omgeving zal bij menig bezoeker een indruk achterlaten die nog lang gekoesterd zal worden.

Hieronder enkele reisorganisaties om uw reis naar Noorwegen te boeken:

Captaincruise.nl

Op de website van captaincruise worden alleen cruise only prijzen aangeboden, waardoor voor elke klant een op maat gemaakte reis kan worden samengesteld en aangeboden.

Nordic.nl

Diepblauwe fjorden, hoge bergen, groene valleien, idyllische eilanden en een adembenemende kustlijn: Dit land heeft het allemaal.

Anwb reizen

Ontdek de natuur van Noorwegen: de fjorden, bergen, meren en de Lofoten eilandengroep. Wandel door Art Nouveau-wijken en hanzesteden en proef onderweg een lefse, een Noorse pannekoek. .

TUI.nl

Noorwegen, het land van fjorden, rust, natuur en ruimte. Dat dit land heel wat meer te bieden heeft dan alleen maar deze ingrediënten bewijzen wel de rijke cultuur en folklore, de bruisende havenstad Bergen, het sportieve Lillehammer en de schilderachtige Noorse westkust.

WorldWideCampers.com

U kunt ook een camper huren en zelf deze streek ontdekken.

Meer reisorganisaties voor Noorwegen

Meer vakantie-ideeën voor Noorwegen

(Visited 296 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *