Ga naar de inhoud
finnich glen

😎 Finnich Glen of The Devil’s Pulpit

een bijzondere kloof. Via “jacobs ladder” kunt u de kloof bereiken. Het is niet een toeristische plek. Het is zelfs lastig te vinden. In de buurt van de kruising van de A809 en de B834, een paar mijl ten oosten van de zuidkant van Loch Lomond. U bereikt de korte (het is nauwelijks een halve kilometer) Finnich Glen kloof via de rots trappen , kronkelende muren en een ruisende rivier op ooghoogte. Dit maakt het mysterieus en ook wel zeer sfeervol. De kloof is al eens gebruikt in een TV serie en heeft ook iets wat u gewoon moet ervaren. De foto’s spreken voor zich. Ook op YOUTUBE staan mooie filmpjes die u laten zien hoe u via de rotstrappen naar beneden kunt komen. Dat alleen al is een mooie ervaring.

Hier enkele tips voor accommodaties in Schotland

 • SNP Natuurreizen

  Een actieve vakantie in Schotland staat uiteraard vooral in het teken van de prachtige natuur. Denk alleen al aan de Schotse Hooglanden die bij veel reizigers tot de verbeelding spreken.

 • HouseOfBritain.nl

  Het unieke landschap van Schotland gecombineerd met de rijke Schotse tradities van muziek, mythen, clans en kilts staan garant voor een ‘anders-dan-anders’ vakantie. Een vakantie die u niet snel zult vergeten!

 • Verenigd Koninkrijk – Zuid-Schotland met Belvilla

  Een vakantiehuisje huren bij belvilla is een garantie voor een geweldige vakantie. Van een chaletje in de bergen tot een villa aan zee

 • Activiteiten Schotland

  Bungeejumpen, Raften, Quad rijden, Canyoning.

Meer vakantie-ideeën naar Schotland
Meer reisorganisaties voor Schotland

finnich
finnich
finnich
(Visited 903 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon