Meteen naar de inhoud
Atlanterhavsveien
Atlanterhavsveien

😎 Als u van auto- of motorrijden houdt, dan is Atlanterhavsveien een rit die u moet nemen.

Deze 8 kilometer lange weg verbindt de twee dichtstbevolkte steden van de provincie Møre, Kristiansund en Molde. Atlantic Road is een vaste verbinding tussen het eiland Averøy en het vasteland van Noorwegen. In totaal gaat de Atlantische weg over 8 bruggen. De bekendste brug en het symbool van de Atlanterhavsveien is de Storseisundbrug. Het bijzondere aan de Atlantische weg zijn de scherpe bochten van de route en het woeste landschap dat je passeert. Vanaf de route heb je een waanzinnig uitzicht over de Atlantische Oceaan en alle fauna die de oceaan rijk is. Langs de Atlantic Road heb je kans dat je walvissen spot. Deze route is werkelijk prachtig en een aanrader als je in Noorwegen bent.

Hieronder enkele tips voor een geslaagde vakantie in Noorwegen.

 • Djoser.nl

  Het ruige Noorwegen is uniek in Europa. Je vindt er lege, dramatische landschappen, enorme hoogvlaktes en diepe fjorden. In het noorden beukt de zee op de Noordkaap en kun je verdwalen in enorme naaldbossen. Op de eilandengroep Vesterålen liggen kleine dorpjes met rode houten huisjes in baaien tussen de kale heuvels.
 • Prijsvrij.nl

  Het land van indrukwekkende fjorden, blauwe meren, authentieke dorpen en het noorderlicht. Dat is nog maar een greep aan bijzondere dingen die je kunt vinden in Noorwegen.

 • TUI.nl

  Of je nu in de zomer wil varen langs de Noorse fjorden, gaat skiën in de Scandinavische Alpen of op stedentrip wil naar Oslo: de mogelijkheden voor een vakantie in Noorwegen zijn eindeloos. Van de Scandinavische landen voert Noorwegen de lijst aan. En terecht, dit land in Noord-Europa beschikt over de mooiste, groene bergen en de meest prachtige natuurverschijnselen als Geirangerfjord en het noorderlicht in de winter.

 • Stipreizen.nl

  Cruise Noorwegen, Spitsbergen & IJslandse Fjorden

 • Anwb reizen

   Bezoek de kleurrijke kade Bryggen vol handelshuizen in Bergen en verken de hoofdstad Oslo. Ga voor een uitgebreide groepsrondreis of een cruise naar de Noorse fjorden.

Meer reisorganisaties voor Noorwegen

Meer vakantie-ideeën voor Noorwegen

kustweg noorwegen
kustweg noorwegen
(Visited 4.561 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *