Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest
Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien

😎 Als u van auto- of motorrijden houdt, dan is Atlanterhavsveien een rit die u moet nemen.

Deze 8 kilometer lange weg verbindt de twee dichtstbevolkte steden van de provincie Møre, Kristiansund en Molde. Atlantic Road is een vaste verbinding tussen het eiland Averøy en het vasteland van Noorwegen. In totaal gaat de Atlantische weg over 8 bruggen. De bekendste brug en het symbool van de Atlanterhavsveien is de Storseisundbrug. Het bijzondere aan de Atlantische weg zijn de scherpe bochten van de route en het woeste landschap dat je passeert. Vanaf de route heb je een waanzinnig uitzicht over de Atlantische Oceaan en alle fauna die de oceaan rijk is. Langs de Atlantic Road heb je kans dat je walvissen spot. Deze route is werkelijk prachtig en een aanrader als je in Noorwegen bent.

Hieronder enkele tips voor een geslaagde vakantie in Noorwegen.

 • Bungalow.net

  In de nabije omgeving van de vakantiehuizen in More or Romsdal woont slechts 5,4 procent van de Noorse bevolking. Nordmore ligt in de noordelijke kuststreek rond Kristiansuns en Sunndal Valley.

 • TUI.nl

  Of je nu in de zomer wil varen langs de Noorse fjorden, gaat skiën in de Scandinavische Alpen of op stedentrip wil naar Oslo: de mogelijkheden voor een vakantie in Noorwegen zijn eindeloos. Van de Scandinavische landen voert Noorwegen de lijst aan. En terecht, dit land in Noord-Europa beschikt over de mooiste, groene bergen en de meest prachtige natuurverschijnselen als Geirangerfjord en het noorderlicht in de winter.

 • Kras.nl

  Het ongerepte landschap als een levensecht sprookje.
  Geïnteresseerd in het sprookje van de Noorse fjorden? Breng dan een bezoek aan het Geirangerfjord met schitterende watervallen. Voor cultuurliefhebbers zijn er in de steden Oslo en Bergen veel bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens een vakantie Noorwegen. Wandel over de Karl Johans winkelstraat in Oslo met zicht op het Koninklijk paleis of ervaar het panoramische uitzicht over de stad Bergen vanaf de berg Fløyen.

 • Pharosreizen.nl

  😎 Autovakantie Noorwegen.
  Noorwegen ligt niet voor niets helemaal boven in Europa. Qua natuurschoon is het land van de fjorden de kroon op het continent! Geniet je van de eindeloze dagen in het midzomerlicht? Of ga je ’s winters op zoek naar het magische noorderlicht, de mooiste lichtshow op aarde? Er is geen ander land in Europa waar autorijden zo’n feest is: elke bocht een ander uitzicht!

Meer reisorganisaties voor Noorwegen

Meer vakantie-ideeën voor Noorwegen

kustweg noorwegen

kustweg noorwegen

kustweg noorwegen

kustweg noorwegen

kustweg noorwegen

(Visited 2.047 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *