Vakantie ideeën Zuid-Amerika

Argentinië het geboorteland van onze koningin Maxima

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest
  Argentinië

  argentinië klederdracht

  😎 Argentinië is zo veelzijdig,

  dat we graag weer enkele reisorganisaties aan het woord laten om in het kort te vertellen waarom zij dit land als uw vakantiebestemming aanraden.

  “Geniet van een heerlijke steak en een goed glas Argentijnse wijn”
  Argentinië heeft een divers landschap; het ruige Andes gebergte wordt afgewisseld met tropische bossen. Geniet van lokale wijn en reis met mij naar het Vuurland, bijna het ‘einde van de wereld’.
  (Bron: FOX, Verre Reizen van ANWB

  Begin uw rondreis in Buenos Aires en rijd vervolgens door wijnvalleien, langs kloven, bergpassen en gletsjers. Dans de tango met de lokale bevolking en laat u verrassen door de grote contrasten van het land.
  (bron: Tenzing Travel)

  Wie meerdere reizen in Zuid-Amerika heeft gemaakt, zal tijdens een vakantie in Argentinië ervaren dat geen ander land in Latijns Amerika zo op Europa gericht is als Argentinië. Dat komt omdat veertig procent van de Argentijnen Italiaanse wortels en dertig procent Spaanse voorouders heeft. Vooral in de hoofdstad Buenos Aires, het startpunt van een rondreis door Argentinië, zie je dit terug in de architectuur rond het beroemde Plaza de Mayo, en in Recoleta, de begraafplaats van Evita Perron. Argentina kent echter ook genoeg Zuid-Amerikaans temperament. Een vakantie in Argentinië is niet compleet zonder het dansen van de tango in Caminito, de beroemde volksbuurt van Buenos Aires. En tijdens je vakantiereis is een wedstrijd uit het Argentijnse voetbal een enerverende belevenis.
  (Bron: SNP natuurreizen)

  Reizen waar de natuur vrij spel heeft.
  Als je dit deel van de wereld bezoekt dan is timing wel belangrijk. Valdez is op zijn mooist in oktober en november waarbij je daar de meeste dieren vindt. Vanaf half december wordt dit gebied minder interessant.
  Een individuele rondreis naar Argentinië en Chili samenstellen? Ga met ons walvissen kijken op het schiereiland Valdez, laat je betoveren door de Perito Moreno gletsjer!
  Hoogtepunt wat in onze ogen in elke reis zou moeten zitten zijn een bezoek aan de Perito Moreno gletsjer en het net over de grens in Chili gelegen Torres del Paine National Park.
  (Bron: Dagboekreizen)

  Ontdekkingsreis door het land van de tango
  Argentinië, het broeiende centrum van de tango, die men tot in de kleinste kroegjes van Buenos Aires vurig danst. Reis met Kras naar het einde van de wereld. Tijdens een vakantie Argentinië kunt u naar het uiterste zuiden reizen, richting Ushuaia. Vanuit deze stad gaan er diverse excursies naar sprookjesachtige werelden van sneeuw en ijs, waarbij de Perito Moreno gletsjer het indrukwekkende hoogtepunt is!
  (Bron: Kras.nl

  argentinie

  argentinie

  argentinie

  (Visited 226 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress