Reisverhalen Zuid-Amerika

Argentinië het geboorteland van onze koningin Maxima

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest
  Argentinië

  argentinië klederdracht

  😎 Argentinië is zo veelzijdig,

  dat we graag weer enkele reisorganisaties aan het woord laten om in het kort te vertellen waarom zij dit land als uw vakantiebestemming aanraden.

  Hier enkele indrukken van de reisorganisaties

  Een rondreis door Argentinië is een fascinerende ervaring! Maakt uw hart een sprongetje bij de gedachte aan Argentinië en zijn prachtige pampa’s? Dat begrijpen we. Als rondreisspecialist met jarenlange ervaring leggen we ons enthousiasme in uitstekend geprijsde en uitgebalanceerde reizen. Ook kunt u elke rondreis Argentinië dankzij onze flexibele keuzemogelijkheden volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen. Vamos!
  (Bron: NVR)

  “Geniet van een heerlijke steak en een goed glas Argentijnse wijn”
  Argentinië heeft een divers landschap; het ruige Andes gebergte wordt afgewisseld met tropische bossen. Geniet van lokale wijn en reis met mij naar het Vuurland, bijna het ‘einde van de wereld’.
  (Bron: Fox Verre reizen)

  Begin uw rondreis in Buenos Aires en rijd vervolgens door wijnvalleien, langs kloven, bergpassen en gletsjers. Dans de tango met de lokale bevolking en laat u verrassen door de grote contrasten van het land.
  (bron: Tenzing Travel)

  Wie meerdere reizen in Zuid-Amerika heeft gemaakt, zal tijdens een vakantie in Argentinië ervaren dat geen ander land in Latijns Amerika zo op Europa gericht is als Argentinië. Dat komt omdat veertig procent van de Argentijnen Italiaanse wortels en dertig procent Spaanse voorouders heeft. Vooral in de hoofdstad Buenos Aires, het startpunt van een rondreis door Argentinië, zie je dit terug in de architectuur rond het beroemde Plaza de Mayo, en in Recoleta, de begraafplaats van Evita Perron. Argentina kent echter ook genoeg Zuid-Amerikaans temperament. Een vakantie in Argentinië is niet compleet zonder het dansen van de tango in Caminito, de beroemde volksbuurt van Buenos Aires. En tijdens je vakantiereis is een wedstrijd uit het Argentijnse voetbal een enerverende belevenis.
  (Bron: SNP natuurreizen)

  Reizen waar de natuur vrij spel heeft.
  Als je dit deel van de wereld bezoekt dan is timing wel belangrijk. Valdez is op zijn mooist in oktober en november waarbij je daar de meeste dieren vindt. Vanaf half december wordt dit gebied minder interessant.
  Een individuele rondreis naar Argentinië en Chili samenstellen? Ga met ons walvissen kijken op het schiereiland Valdez, laat je betoveren door de Perito Moreno gletsjer!
  Hoogtepunt wat in onze ogen in elke reis zou moeten zitten zijn een bezoek aan de Perito Moreno gletsjer en het net over de grens in Chili gelegen Torres del Paine National Park.
  (Bron: Dagboekreizen)

  Rondreis Argentinië: verrassend veelzijdig
  Ben je van plan een rondreis te maken? Dit land in Zuid-Amerika is ontzettend veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Zon, zee, strand, maar ook bruisende steden, prachtige natuurgebieden en culturele hoogtepunten. Tijdens een rondreis door Argentinië heb je de mogelijkheid om een perfecte mix tussen deze activiteiten te maken. Zo kun je optimaal van dit boeiende land genieten!
  (Bron: Shoestring)

  Er zijn verschillende aanbieders die prachtige rondreizen hebben in hun pakket:  Booking.com

  argentinie

  argentinie

  argentinie

  argentinie

 • (Visited 141 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress