Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest
Águeda umbrella festival

😎 Águeda heeft elk jaar in juli het PARAPLU FESTIVAL. Duizenden paraplu’s hangen als een deken boven de straten in Portugal

Elk jaar in juli, als onderdeel van Ágitagueda kunst festival, 3 duizend parasols zijn opgehangen boven promenades in de straten van Águeda, een gemeente in het Portugese district Aveiro. De prachtige traditie begon pas 4 jaar geleden, maar heeft al verdiend wereldfaam voor de plaats. De hangende paraplu’s geven niet alleen een trillende effect van kleur aan de anders vlakte straten, maar creëert ook een broodnodige schaduw van de hitte. Ga eens langs en geniet van dit uniek plaatje.

Hier vindt u enkele reisaanbieders om uw accommodatie te boeken.

ACSIreizen.nl

Een Grand Tour door Portugal en Spanje. Portugal doorkruisen wij van de Algarve in het zuiden tot voorbij Porto in het noorden. De sfeer in Portugal ademt een nostalgisch verlangen naar het verleden. U komt in aanraking met rijke tradities, zoals de fado, de port en de overal aanwezige religie. Maar ook met een aangenaam klimaat en een ongerepte natuur. Want niet alleen de rijke architectuur in Lissabon, Tomar en Coimbra komt in uw blikveld, maar ook de natuurlijke rijkdom van o.a. de Douro-canyon en de rotskaap Cabo da Roca. Spaanse schoonheid ervaart u in steden als Segovia, en tot slot via de indrukwekkende groene kust van Noord-Spanje volgen we de pelgrimsroute vanaf Santiago de Compostella tot de magnifieke bergwereld van de Picos de Europa.

Met Eliza was here. Waar iedereen rechtsaf gaat gaat zij linksaf.

Ontdek het echte Portugal, bekijk het aanbod en vind een unieke vakantie.

Golfreis Portugal

Een golfreis naar Portugal biedt een combinatie van golfen op prachtige golfbanen en het ontdekken van de authentieke Portugese cultuur.

Alles voor je vakantie naar Portugal met ANWB-reizen.

Kies voor een meerdaagse rondreis of fly-drive door de mooiste Portugese streken. Hier vind je alles voor jouw vakantie naar Portugal lees verder…..

vakantiehuizen Portugal – Beiras/Centraal Portugal via Belvilla

Vind je vakantie in Portugal met Belvilla en vind een uniek huis.

Meer reisorganisaties voor Portugal

Meer vakantie-ideeën voor Portugal

agueda
agueda
agueda
(Visited 2.450 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.