Meteen naar de inhoud

😎 Abbeyglen Castle is gelegen in de romantische setting van de Twelve Bens met prachtig uitzicht over Clifden Bay.

Abbeyglen is omgeven door bomen en heuvels met een spectaculair uitzicht op de Twelve Bens Mountains, alsmede uitzicht op de zee, het is slechts 6 minuten lopen van het kasteel naar het bruisende dorp van Clifden, waar u heerlijk kunt winkelen, iets drinken in de kleine pubs. Het kasteel-hotel ligt dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden in Connemara, met inbegrip van Kylemore Abbey, de Connemara National Park, het plaatselijke museum en het eerste trans-Atlantische draadloze station en landingsplaats, Kylemore Abbey, Aran Islands, Connemara Lady (zee rondleidingen door het grootste fjord in Ierland en de Britse eilanden) Het gerenommeerde Connemara Golf Links is in de buurt, met uitzicht op de ruige Atlantische kust.

Vind je ideale vakantie bij een van onderstaande reisorganisaties.

 • HouseOfBritain.nl

  Het Abbeyglen Castle Hotel ligt aan de Sky Road en kijkt uit over het stadje Clifden, wat vreemd genoeg lijkt op een dorpje uit de Alpen. Het hotel ligt in de romantische setting van de ‘Twelve Bens’ en heeft een prachtig uitzicht over Clifden Bay. Het is een goede uitvalsbasis om Connemara’s grootste attracties te bezoeken, zoals de Kylemore Abbey en het Connemara National Park.
  Lees verder…..

 • DeJongIntra.nl

  8-daagse vlieg-busrondreis – CONNEMARA AND THE BURREN

 • Echtierland.nl

  Connemara is de naam van het westelijke deel van het Ierse graafschap Galway. … Bezienswaardigheden zijn o.a. The Aran Islands, het Connemara Heritage & History Centre, Connemara National Park en de Twelve Bins. Lees meer….

 • Anwb reizen

  Rust- en ruimtezoekers zullen genieten in Ierland. Het fascinerende, mysterieuze Ierland is rijk gezegend met prachtige, ongerepte natuur, slaperige dorpjes en levendige stadjes

 • Sawadee.nl

  • Ontdek tijdens een groepsreis hoogtepunten als Connemara, de Cliffs of Moher en de Ring of Kerry

  .

Meer reisorganisaties voor Ierland

Meer vakantie-ideeën voor Ierland

Connemara
(Visited 258 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *