Griekenland Vakantie ideeën

Zonvakanties op het eiland Santorini in Griekenland

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  😎 Hagelwitte kerkjes met felblauwe koepels, zwarte lavastranden en Minoïsche opgravingen in Akrotiri.

  Voor een unieke Griekse zonvakantie, kun je een vakantie op Santorini boeken. Na een lange dag wordt de magie op het eiland dat hoort bij de Cycladen alleen maar beter. Vanuit het hoog gelegen dorpje Firostefani kleurt de romantische zonsondergang de witte huisjes in een magische gouden gloed. Sprookjes bestaan tijdens een vakantie Santorini.
  Het eiland is ontstaan doordat een gigantische vulkaan op de bodem van de zee uiteenspatte. Slechts de randen van de vulkaan bleven boven water uitsteken. Op een van die kraterranden is Santorini gevestigd. In het westen rijzen steile rotswanden hoog op uit zee. Glinsterend witte huisjes vormen in de zon een oogverblindend contrast met het zwarte lava. Dit vind je nergens anders in Griekenland. Als je Vinsanto – de dessertwijn van het eiland – hebt geproefd, wil je nooit meer weg.

  Hier mooie accommodaties voor de regio

  Meer reisorganisaties voor Griekenland

  Meer vakantie-ideeën voor Griekenland

  <

  Bijzondere overnachting:

  Filotera Suites

  Het traditioneel gebouwde Filotera Suites ligt in het dorp Oia en heeft een buitenzwembad en een hot tub. De accommodaties hebben elegante inrichting, met uitzicht op de Egeïsche Zee en de caldera. GEWELDIG VOOR 2 PERSONEN.

  Santorini

  santorini

  santorini

 • (Visited 214 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress