Ga naar de inhoud

😎 Maak kennis met de mooiste hoogtepunten van China tijdens een complete rondreis.

China is een land vol fascinerende geschiedenis, cultuur en adembenemende natuur. Een rondreis door China biedt reizigers de kans om enkele van de meest iconische bezienswaardigheden ter wereld te bezoeken, zoals de Grote Muur, het Terracotta Leger en de Verboden Stad, evenals het ervaren van de lokale cultuur en tradities.

Een goede manier om China te verkennen is door het maken van een rondreis. Het land is enorm groot en er is veel te zien, dus een rondreis geeft reizigers de mogelijkheid om zoveel mogelijk hoogtepunten van het land te zien. Je kunt ervoor kiezen om een groepsrondreis te maken, waarbij je met een gids en andere reizigers door het land reist, of je kunt er zelf op uit gaan en je eigen route uitstippelen.

Een van de hoogtepunten van een rondreis in China is een bezoek aan de Grote Muur. De Muur strekt zich uit over meer dan 8.000 kilometer en is een van de meest indrukwekkende architectonische prestaties ter wereld. Je kunt ervoor kiezen om delen van de Muur te bezoeken die dicht bij Beijing liggen, of je kunt verder naar het noorden reizen om minder toeristische delen van de Muur te ontdekken.

Een andere must-see attractie in China is het Terracotta Leger in Xi’an. Het leger, dat werd gebouwd ter ere van de eerste keizer van China, bestaat uit duizenden terracotta soldaten, paarden en wagens en is een van de meest indrukwekkende archeologische vondsten ter wereld.

Een bezoek aan de Verboden Stad in Beijing is ook een must-see voor elke reiziger naar China. Het was het huis van de keizers van China en was jarenlang verboden terrein voor gewone burgers. Vandaag de dag is het open voor het publiek en biedt het een fascinerende kijk op de rijke geschiedenis van het land.

Voor de natuurliefhebbers zijn er tal van opties om de schoonheid van China te ontdekken. De karstbergen van Yangshuo bieden adembenemende landschappen en zijn perfect voor wandelingen en fietstochten. Het karstgebergte van Zhangjiajie in het centrum van China was de inspiratie voor de Hallelujah Mountains in de film Avatar en is een van de meest indrukwekkende natuurgebieden ter wereld.

Ten slotte is er de lokale cultuur en keuken om te ontdekken tijdens een rondreis in China. Elke regio heeft zijn eigen culinaire specialiteiten, variërend van Peking eend tot dim sum en hotpot. Door het proeven van de lokale gerechten krijg je een beter begrip van de diversiteit van de Chinese keuken en cultuur.

Een rondreis in China biedt reizigers de kans om enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden ter wereld te zien en te genieten van de rijke cultuur en tradities van het land. Het leren van de basisbegroetingen zoals “ni hao” kan helpen bij het opbouwen van contacten.

Hier staan verschillende reisorganisaties met prachtige rondreizen.

 • Riksja China 

  Een adembenemend land van uitersten. Geworteld in eeuwenoude cultuur en tegelijk ook de gangmaker in de sneltrein van de wereldeconomie. Waar ossen ploegen naast hypermoderne wolkenkrabbers.

 • SNP Natuurreizen in China

  Van de spectaculaire met sneeuw bedekte Himalayatoppen tot de mangrovebossen langs de kust, van uitgestrekte droge woestijnen in het uiterste westen tot tropische regenwouden.

 • Sawadee

  China is één van de grootste landen ter wereld, het is dan ook niet zo gek dat je tijdens een rondreis vele hoogtepunten tegenkomt. Zoals wandelen op het Plein van de Hemelse Vrede en de verboden stad. Of beklim de Chinese Muur.
  Aanschouw het indrukwekkende Terracottaleger of verken de hutongs(oude wijken van Beijing)

 • Djoser

  Tijdens onze rondreizen door China bezoek je o.a. Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. China biedt van noord tot zuid een scala aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden.

 • Anwb reizen

  Een actieve en afwisselende rondreis door China biedt, naast miljoenensteden, indrukwekkende gebouwen en mensenmassa’s, bijzonder natuurschoon en heerlijke authentieke gerechten. Per bus, trein, vliegtuig, fiets of te voet doorkruis je dit bijzondere land.

 • Tui

  Tijdens een vakantie China kom je oog in oog te staan met de wereldberoemde monumenten van dit uitgestrekte land in Azië. Bij TUI maak je een rondreis door China met zowel een minibus als met de hogesnelheidstrein

 • Src reizen

  Op uw rondreis door China wandelt u het ene moment in een prachtige tuin vlakbij Shanghai en het volgende moment ziet u varend over de Yangtze in alle rust de natuurschoon aan u voorbijgaan.

 • Discover China by Rail

  HOOGTEPUNTEN

  • Terracotta Leger
   Trendy Shanghai
   Boottocht West-Lake in Hangzhou
   Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
   China heeft meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis. Het Rijk van de Draak heeft een fascinerend cultureel erfgoed en onuitputtelijk veel bezienswaardigheden.

  Meer reisorganisaties voor Azië


  Meer vakantie-ideeën voor Azië

   

(Visited 219 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon