Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

😎 Maak kennis met de mooiste hoogtepunten van China tijdens een complete rondreis.

China ontdekken is echt een avontuur. Je wandelt over het grootste plein ter wereld en bezoekt het legendarische Terracotta leger in Xi’an. Ook ontdek je de beroemde rijstterrassen van het Longji nationaal park. Maar dat is nog niet alles, want in en rond Yangshuo kun je fantastische uitstapjes maken door het schilderachtige karstgebergte. In de meeste rondreizen zit ook een bezoek aan Hong Kong, de hypermoderne metropool van China, waar van alles te doen is.
Wat China bijzonder maakt is de totaal andere cultuur, de grote verscheidenheid in landschappen en de indrukwekkende geschiedenis.
Veel mensen willen zo veel mogelijk van het land zien en kiezen daarom voor een rondreis, maar je kunt ook zelf uw ideale vakantie samenstellen. Ga je met ons mee?

Hieronder staan verschillende reisorganisaties met prachtige rondreizen.

 • Riksja China – individuele rondreizen

  Individuele rondreizen van Riksja China.

 • SNP Natuurreizen in China

  Van de spectaculaire met sneeuw bedekte Himalayatoppen tot de mangrovebossen langs de kust, van uitgestrekte droge woestijnen in het uiterste westen tot tropische regenwouden.

 • China met NRV

  Geheel verzorgde rondreizen met privé chauffeur waarin comfort wordt gecombineerd met avontuur door China met NRV

 • Verre Oosten en Azië cruises

  Een cruise in Azië kent onbegrensde mogelijkheden. Dit continent kent veel cruise water en de vele archipels vormen de meest exotische cruise bestemmingen, denk aan een de Filipijnen en natuurlijk Indonesië. Het Aziatische vasteland biedt u hoogtepunten als China, Singapore en Vietnam, maar ook de ontelbare baaien en schitterende kustlandscheppen in deze regio bieden een unieke vakantie-ervaringen.

 • Kras China reizen

  Unieke, volledig verzorgde rondreizen voor de beste prijs. Kies uw ideale reis! Shanghai en Hongkong

 • Tui

  Een goedkope rondreis China boek je eenvoudig en snel op TUI.nl. Bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige rondreizen China online!

 • FOX Verre Reizen van ANWB China

  Groepsrondreizen naar China

 • DeJongIntra.nl

  Vind hier je ideale vakantie naar China, Rondreizen of maatwerk.

 • Groepsreizen China

  Met een georganiseerde reis mist u geen enkel hoogtepunt. Uw Engelssprekende gids kent de leukste plekjes onderweg om te stoppen en vertelt u veel over de regio. Een uitstekende manier van reizen waarbij u ontspannen achterover kunt leunen en alleen maar hoeft te genieten van de mooie bestemming.

 • Sawadee

  Reizen naar China

 • Djoser Junior – groepsrondreis naar China

  Op vakantie in China maak je een wandeling met de kinderen over de Grote Muur en zie je soldaten van klei. Je vindt er ook de reuzenpanda in de omgeving van Chengdu.

 • Discover China by Rail

  HOOGTEPUNTEN
  Bruisende hoofdstad Beijing
  De Grote Chinese Muur
  Indrukwekkend Terracotta Leger
  Trendy Shanghai
  Boottocht West-Lake in Hangzhou
  Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
  China heeft meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis. Het Rijk van de Draak heeft een fascinerend cultureel erfgoed en onuitputtelijk veel bezienswaardigheden.

Meer reisorganisaties voor Azië


Meer vakantie-ideeën voor Azië(Visited 182 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.