Meteen naar de inhoud
Willemstad

😎 Willemstad er valt zeer veel te beleven.

Op het Caribische eiland Curaçao is genoeg te zien en te beleven. Zeker in de hoofdstad Willemstad, vanwege de “Hollandse” architectuur, ook wel het Amsterdam van het westelijk halfrond genoemd. Neem nu de historische wijken Otrabanda en Punda, die geven u zowel een kijkje terug in de tijd met oude historische gebouwen als een kijkje in de toekomst met het opknappen van oude forten. De altijd overheersende gemoedelijke sfeer zoals u dat alleen in de Caribbean kunt vinden is hier altijd aanwezig. Heerlijk slenteren langs de Handelskade met zijn sfeervolle terrassen of verkoeling zoeken in de verschillende aanwezige musea en winkelcentra. Houd er wel rekening mee dat het in Willemstad vrijwel altijd tropisch warm is. Dus pas uw tempo aan. En plan stadswandelingen in de ochtend, voordat het echt te heet wordt.

Er zijn altijd wel aanbiedingen.

 • Stipreizen.nl

  Ontdek tijdens jouw vakantie de hoofdstad Willemstad in Curaçao, één van mooiste steden van de Caraïben. De kleurrijke herenhuizen langs de waterkant van de Handelskade bepalen het gezicht van de stad: bont, gezellig en tropisch. Combineer dit met exotische zandstranden, de Curaçaose gastvrijheid en de verfijnde keuken en je hebt het paradijs op aarde gevonden.
 • TUI.nl Zonvakanties, duikvakanties, all inclusive

  De bijzonder vriendelijke bevolking met hun warme Antilliaanse accent, de welbekende pontjesbrug en de kleurrijke koloniale huizen aan de Handelskade. Bon bini in Willemstad, de fraaie hoofdstad van het Caribische eiland Curaçao waar veel te ontdekken valt. Daarnaast zorgen de Nederlandse straatnamen ervoor dat je je snel thuis zult voelen tijdens een vakantie in Willemstad.

 • Prijsvrij.nl

  Bezoek de 4 meest toeristische wijken waar je lekker kunt winkelen of waar je van de Curaçaose keuken kunt genieten. Dat zijn de wijken Otrobanda, Punda, Scharloo en Pietermaai. Kortom Willemstad is de perfecte vakantiebestemming in Curaçao!

 • Vakantiediscounter.nl

  Cultuur, zon, lekker eten en gezelligheid; je hebt het allemaal binnen handbereik tijdens een vakantie in Willemstad. De hoofdstad van het Caribische eiland Curaçao wordt vanwege de Hollandse architectuur ook wel het ‘Amsterdam van het westelijk halfrond’ genoemd.

 • Meer stedentrips

willemstad
willemstad
willemstad
(Visited 286 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *