Meteen naar de inhoud

Wallis Zwitserland

😎 Wallis Zwitserland zowel in zomer als winter een heerlijke bestemming

Wallis is een groot kanton in het zuiden van Zwitserland. De Rhône vormt de ruggengraat. Deze rivier ontspringt in het oosten van het Wallis, bij Oberwald, en stroomt naar het westen, waar hij bij Le Bouveret in het Meer van Genève stroomt.
Een grote verandering in het landschap ziet u als u van het noorden van Zwitserland naar het zuiden reist. Gemiddeld is het zuiden veel droger en ruwer. Dat is ook typisch het karakter van het Wallis. Er valt minder neerslag en er is veel zon, vooral in de lagere, bredere dalen. In die gebieden zijn ook wijngaarden te vinden.
Wallis is een van de populairste vakantiebestemmingen. In de zomer, maar zeker ook voor de wintersport kun je terecht.

reisgidsen

Aanbieders om uw reis naar Wallis-Zwitserland te boeken.

 • Belvilla.nl

  Vind hier vakantiehuizen in Wallis.

 • SNP Natuurreizen

  😎 😎 Gezinsvakantie vanuit appartement.
  Bergwandelen vanuit een deels autovrij en op kinderen gericht, hooggelegen bergdorp. Met de lift naar de hogere regionen en op elke wandeling speelgelegenheid. Verblijf in appartementen. Speurtochten met GPS, een groot speelpark, onderweg Ravensburger bergspeelhutten, de SNP wildroute, kortom… Een topper, ook voor de allerkleinsten. Met de Grächen Goldcard inclusief krijg je bovendien veel extra’s! Boek deze actieve reis via

 • DeJongIntra.nl

  Laat u verrassen door een mooi aanbod met leuke reizen van de Jong Intra Vakanties.

 • TUI.nl

  Voor actievelingen is een vakantie Wallis een onvergetelijke ervaring.

 • HappyHome.nl

  n Wallis zijn meer dan veertig toppen boven de 4000 meter te vinden, waarvan de Matterhorn van Zwitserland de bekendste is. Boek hier uw vakantiewoning, van waaruit u mooie uitstapjes kunt maken.

Meer vakantie-ideeën voor Zwitserland

Meer reisorganisaties voor Zwitserland

Veel delen van het Rhônedal zijn breed en vlak, en dat is waar de grotere steden liggen en er industriële- en landbouwactiviteit is. Voorbeelden zijn Brig, Visp en Sion. Elk van deze steden heeft ook een mooie oude binnenstad. Andere delen van het dal zijn smal, meer V-vormig, en liggen op grotere hoogte. Dit is waar de natuur het mooist is, en waar de kleinere dorpjes zoals Fiesch en Münster-Geschinen te vinden zijn.

wallis

wallis

wallis

wallis

wallis

(Visited 289 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.