Meteen naar de inhoud
Wallis Zwitserland

😎 Wallis Zwitserland zowel in zomer als winter een heerlijke bestemming

Wallis is een groot kanton in het zuiden van Zwitserland. De Rhône vormt de ruggengraat. Deze rivier ontspringt in het oosten van het Wallis, bij Oberwald, en stroomt naar het westen, waar hij bij Le Bouveret in het Meer van Genève stroomt. Een grote verandering in het landschap ziet u als u van het noorden van Zwitserland naar het zuiden reist. Gemiddeld is het zuiden veel droger en ruwer. Dat is ook typisch het karakter van het Wallis. Er valt minder neerslag en er is veel zon, vooral in de lagere, bredere dalen. In die gebieden zijn ook wijngaarden te vinden. Wallis is een van de populairste vakantiebestemmingen. In de zomer, maar zeker ook voor de wintersport kun je terecht. .

Hier enkel reisorganisaties om uw reis te boeken.

 • Belvilla.nl

  Vind hier vakantiehuizen in Wallis.

 • SNP Natuurreizen

  Bergwandelen vanuit een deels autovrij en op kinderen gericht, hooggelegen bergdorp. Met de lift naar de hogere regionen en op elke wandeling speelgelegenheid. Verblijf in appartementen. Speurtochten met GPS, een groot speelpark, onderweg Ravensburger bergspeelhutten, de SNP wildroute, kortom… Een topper, ook voor de allerkleinsten. Met de Grächen Goldcard inclusief krijg je bovendien veel extra’s! Boek deze actieve reis via

 • DeJongIntra.nl

  Tijdens uw autovakantie Wallis rijdt u naar een waar bergparadijs. Maar liefst 47 bergtoppen liggen hier boven de 4000 meter. Bergen met namen als Matterhorn, Dom en Monte Rosa zullen u wellicht bekent in de oren klinken.

 • TUI.nl

  Voor actievelingen is een vakantie Wallis een onvergetelijke ervaring. Dat komt omdat dit Zwitserse kanton in het Saastal ligt. In deze ‘Parel van de natuur’ vergaap je je aan majestueuze bergen, feeërieke gletsjers en weiden vol zeldzame bloemen. 

 • Prijsvrij.nl

   Denk aan de vele bergen in Wallis waar je wandelingen kunt maken. Niet alleen voor de beginnende wandelaars is het hier genieten, ook de ervaren klimmers kunnen hier hun ei kwijt op de steile wanden. 

Meer vakantie-ideeën voor Zwitserland

Meer reisorganisaties voor Zwitserland

 

wallis
wallis
wallis
(Visited 299 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *