Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

cyprus

😎 Cyprus is eigenlijk een groot museum met opgravingen en ruïnes op bijna elke straathoek.

Wij genoten van de Cypriotische natuur (droog, maar wel groen en fleurig), de cultuur en typische dingen van eiland. Zoals de mezze, een perfecte manier om alle specialiteiten van het huis in één maaltijd te proeven. Probeer eens de halloumi (heerlijk frisse geitenkaas), verse tomaten, sinaasappels en grote olijven, en dit alles op smaak gebracht met een flesje Cypriotische wijn.

Cyprus heeft een mediterraan klimaat met lange warme zomers en vrij korte milde winters. In de periode april tot en met oktober is de hoeveelheid neerslag die valt bijna te verwaarlozen. Vrijwel alle neerslag valt in de periode december tot en met maart. Een heerlijke periode is ook september en oktober, het water is nog lekker warm en de temperatuur prettig.

Hier enkele tips om uw reis te boeken

 • Isropa: de Cyprus specialist!
  Gegarandeerd een heerlijke zonvakantie.

 • Cyprus met TUI

  Ontdek de veelzijdigheid van het ‘Eiland van de Godin van de liefde’ tijdens een vakantie op Cyprus.

 • SNP Natuurreizen op Cyprus

  Ga mee wandelen, of fietsen, individueel of met groep, op Cyprus. Ontdek tempels en ruïnes, waar mythologische verhalen gaan leven.

 • Zonovergoten Cyprus met Kras.nl

  Ontdek de unieke mix tussen een zonvakantie en een culturele ontdekkingsreis tijdens een vakantie naar Cyprus.Of maak eens kennis met het rijke verleden van dit eiland door in Nicosia op excursie te gaan naar het Cyprus Museum.

Meer reisorganisaties voor Griekenland

Meer vakantie-ideeën voor Griekenland

Bijzondere overnachting:

Hotel Annabel

Annabelle Hotel.
Dit luxe 5-sterrenresort met uitzicht op de haven van Paphos beschikt over tropische landschapstuinen rond een groot zwembad met grotten waarin u kunt zwemmen. Het Annabelle biedt gastronomisch eten en toegang tot de prachtige Middellandse Zee.

(Visited 191 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *