Meteen naar de inhoud
IJsland

😎 IJsland kan je op verschillende manieren mee kennis maken.

Maak kennis met IJsland met zijn vulkanen of voor het Noorderlicht of een spectaculaire tocht naar een ijsgrot in Oost IJsland, een gletsjerwandeling, Geysir, spectaculaire watervallen en het ijsbergenmeer Jökulsárlón. Of vanuit uw vakantiewoning (met eigen hottub) kunt u met een huurauto de toeristische hoogtepunten van Zuid IJsland bezoeken. Maar natuurlijk ook voor excursies naar de Blue Lagoon, Geysir & Gullfoss, het nationale park Thingvellir en maakt een walvis- en dolfijnentrip. IJsland ligt aan de rand van de Noordpool met zijn smeulende vulkanen en duizenden watervallen is het spectaculair.

Hier enkele vakantie-ideeën om uw reis naar IJsland te boeken.

 • BBI-Travel.nl

  de reisspecialist voor Ierland, IJsland, Hurtigruten, Noorwegen, Zweden, Finland en Canada.

 • TUI.nl

  IJsland wordt steeds populairder bij buitenlandse bezoekers. Het op één na grootste eiland van Europa is ongeveer 3 keer zo groot als Nederland. Vulkanen, geisers, gletsjers en ook watervallen zijn kenmerkend voor het IJslandse landschap.

 • SNP Natuurreizen.nl

  Spectaculair vulkanisme tijdens je reis naar IJsland
  Na de landing op het schiereiland Reykjanes, vijftig kilometer vanaf de hoofdstad Reykjavik, maken groenbemoste lavavelden het meteen duidelijk: een vakantie op IJsland is uniek! Tijdens je rondreis op IJsland zie je de vulkanische oorsprong van het eiland overal terug in vulkanen, geisers, geothermische stoombronnen en pruttelende modderpoelen. Tijdens rondwandelingen op IJsland lijkt het net of je aan het wandelen bent door een oerland dat net ontstaan is na een grote vulkaanuitbarsting vanuit het binnenste van de planeet. De ongekende vormen en kleurenpracht tonen zich schitterend tijdens een wandelvakantie of fotoreis naar het ruige Landmannalaugar.

 • Anwb reizen

  Van de geisers, gletsjers en vulkanen van IJsland naar de natuur op de Faeröer eilanden. Onderweg kom je papegaaiduikers, lavavelden en immense ijsschotsen tegen. Bezoek de thermische baden van de Blue Lagoon en vind hippe koffietenten.

Meer reisorganisaties voor IJsland

Meer vakantie-ideeën voor IJsland.

ijsland
ijsland
ijsland
(Visited 168 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.