Meteen naar de inhoud

😎 Ponto Tibetano. Toe aan een nieuwe uitdaging?

Gelegen tussen een aantal van de mooiste valleien van de westelijke Franse Alpen en de Hautes Alpes, Clavière is een Italiaanse bestemming voor spannende excursies in de zomer en winter. Clavière ligt in Alta Val Susa en is gelegen aan de Italiaanse kant van de Monginevrino heuvel, gedomineerd door het massief van Chamberton. In de zomer biedt het Clavière spectaculaire goal landschappen van allerlei excursies: wandelen, fietsen, paardrijden. De routes die lopen langs de Rio Secco, de Rio Gimont en de Kleine Dora zijn ideaal voor ontspannende wandelingen in het gezelschap van het hele gezin; voor de meer durfwandelaars is er een touwbrug langs de kloof van San Gervasio en biedt spannende momenten. Het gebied heeft veel wilde schoonheid. De beklimming van de berg Chamberton is gereserveerd voor de meer ervaren wandelaars, die het geluk hebben om te wandelen in hoge berglandschappen met hun hoge charme. Aan de liefhebbers: Clavière biedt intense ervaringen en geweldig voor één of meerdere dagen in het zadel van een trouwe metgezel, waarin je volledig hun passie voor de natuur en de dieren kunnen leven.

Boek hier uw vakantie in deze streek Piemonte.

 • Vakanties.nl

  Interessante bezienswaardigheden, mooie stranden en lekker eten: Ervaar het tijdens je vakantie naar Italië!

 • vakantiehuizen via Belvilla.nl

  Beleef een vakantie vol cultuur vanuit een Belvilla vakantiehuis in Piemonte en ontdek grote steden en gezellige badplaatsen.

 • TUI.nl

  Gebonden aan een seizoen is Piemonte niet, want ieder seizoen valt hier van alles te beleven. Het gebied staat bekend om haar witte truffels en wijnen. Piemonte betekend letterlijk aan de voet van de berg.

 • Vakantiediscounter.nl

  Op naar Italië voor een vakantie in Piemonte! Deze regio ligt in het noordwesten van het land en betekent in het Italiaans ‘aan de voet van de bergen’.

 • Anwb-reizen

  Piemonte betekent letterlijk ‘aan de voet van de berg’. Een vakantie in Piemonte staat dan ook voor de meeste mensen in het teken van ontspanning en sportieve activiteiten in de frisse berglucht.

 • Als u bij het gebied Clavière bent zijn de Franse Alpen ook dichtbij. Het Nationaal Park Écrins is heel dichtbij. Het Massif des Écrins is een van de mooiste gebergten van West-Europa. De toppen rondom halen de vierduizend-meter-grens weliswaar niet, maar zijn qua dimensies en ruigheid bijna ongeëvenaard in de Alpen.
 • Meer Franse Alpen klik HIER

Meer reisorganisaties voor Italië

Meer vakantie-ideeën voor Italië

(Visited 1.240 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *