Beleef dit zelf Italië

Touwbrug Ponto Tibetano . Wie durft.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  😎 Ponto Tibetano. Toe aan een nieuwe uitdaging?

  Gelegen tussen een aantal van de mooiste valleien van de westelijke Franse Alpen en de Hautes Alpes, Clavière is een Italiaanse bestemming voor spannende excursies in de zomer en winter.

  Clavière ligt in Alta Val Susa en is gelegen aan de Italiaanse kant van de Monginevrino heuvel, gedomineerd door het massief van Chamberton. In de zomer biedt het Clavière spectaculaire goal landschappen van allerlei excursies: wandelen, fietsen, paardrijden. De routes die lopen langs de Rio Secco, de Rio Gimont en de Kleine Dora zijn ideaal voor ontspannende wandelingen in het gezelschap van het hele gezin; voor de meer durfwandelaars is er een touwbrug langs de kloof van San Gervasio en biedt spannende momenten. Het gebied heeft veel wilde schoonheid. De beklimming van de berg Chamberton is gereserveerd voor de meer ervaren wandelaars, die het geluk hebben om te wandelen in hoge berglandschappen met hun hoge charme.

  Aan de liefhebbers: Clavière biedt intense ervaringen en geweldig voor één of meerdere dagen in het zadel van een trouwe metgezel, waarin je volledig hun passie voor de natuur en de dieren kunnen leven.

  Boek hier een vakantiewoning in de streek Piemonte.

  • vakantiehuizen via Belvilla.nl

   Beleef een vakantie vol cultuur vanuit een Belvilla vakantiehuis in Piemonte en ontdek grote steden en gezellige badplaatsen.

  • Booking.com

   Boek uw Hotel of appartement in Piemonte online.

  • Italissima.nl

   De vakantiehuizen in deze regio worden steeds geliefder bij Italië liefhebbers – en terecht! In Italië staat Piemonte niet voor niets bekend als ‘het paradijs voor liefhebbers van lekker eten en drinken’. Het is echt een paradijs voor fijnproevers.

  • Neckermann.nl

   Boek je vakantie naar Piemonte goedkoop online op neckermann.nl!

  • Pharosreizen.nl

   Een bijzondere autovakantie in Piemonte, Italie boek je eenvoudig bij Pharos Reizen

  • Als u bij het gebied Clavière bent zijn de Franse Alpen ook dichtbij. Het Nationaal Park Écrins is heel dichtbij. Het Massif des Écrins is een van de mooiste gebergten van West-Europa. De toppen rondom halen de vierduizend-meter-grens weliswaar niet, maar zijn qua dimensies en ruigheid bijna ongeëvenaard in de Alpen.
  • Meer Franse Alpen klik HIER

  Meer reisorganisaties voor Italië

  Meer vakantie-ideeën voor Italië

  touwbrug ponto

  touwbrug ponto

  touwbrug ponto

 • (Visited 355 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress