Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

tirol traditie

😎 Wie op vakantie gaat naar Tirol, wordt meteen betoverd door de imposante bergwereld.

De uiteenlopende recreatiemogelijkheden en de gastvrije bevolking en prachtige tradities zorgen voor een ontspannen vakantie.

Vergeet het dagelijks leven, de stress van alledag en laad weer helemaal op – dit ervaren veel vakantiegangers in het hart van de Alpen in het westen van Oostenrijk. Het berglandschap is uniek: meer dan 500 bergtoppen reiken hoger dan 3.000 meter, 600 gletsjers bedekken het hooggelegen berglandschap van de Alpenhoofdkam en groene almen met boeren hutten nodigen u uit om te genieten van de idyllische sfeer.

Eenvoudige wandelingen naar de top, wandelingen naar pittoreske meren en geweldige uitzichten.
Tirol telt meer dan 24.000 km gemarkeerde berg- en wandelpaden. Tirol telt maar liefst 573 bergen hoger dan 3.000 m. De Großglockner (3.798 m) en de Wildspitze (3.768 m) zijn de hoogste.

Avontuurlijke biketrails, single routes en speciale fietsaccommodaties: in Tirol weet men precies wat het hart van een mountainbiker sneller laat kloppen. Op de speciale mountainbike trails vliegen de hoogtemeters voorbij.

Eén worden met de natuur? Dat kan in de natuurparken en verschillende wellness centra, waar veelal gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten.

Hier een ruim aanbod van Oostenrijk aanbieders

tirol

tirol

tirol

(Visited 260 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.