Ga naar de inhoud
saint Lucia

😎 Saint Lucia is een vulkanisch eiland dat zeer bergachtig is.

Het eiland heeft een brede kustlijn met mooie zandstranden en helderblauw water waar je ideaal kan windsurfen, kitesurfen en duiken of snorkelen naar kleurrijke vissen en koraalriffen. Op het eiland zijn Nationale parken, regenwouden en veel vogelsoorten te vinden. Verder staat het eiland bekend om de export van bananen (6 verschillende soorten) en het jaarlijks carnaval. De bevolking staat bekend als zeer gastvrij. St. Lucia is een tropisch paradijs, een eiland gelegen tussen Martinique en Saint Vincents. Het is een paradijs voor mensen die tijdens hun vakantie van romantiek en avontuur houden. St. Lucia is The world leading Honeymoon bestemming en is vooral bekend om haar ‘Pitons’, de twee vulkanen in het zuiden van het eiland. De Pitons zijn opgenomen in het Unesco Werelderfgoed. Daarbij kent St. Lucia schitterende resorts waar je omringd wordt door een schitterend landschap, kunt genieten van culinaire hoogstandjes en jezelf kunt laten verwennen in de spa.
 • TenzingTravel.nl 

  Een uitstekende plaats om het moerasgebied iSimangaliso Wetland Park te bewonderen. Dit park is voornamelijk bekend om de vele vogelsoorten als flamingo´s, pelikanen, reigers, lepelaars en visarenden. Tijdens een boottocht ziet u wellicht ook gevaarlijke dieren zoals nijlpaarden en krokodillen!

 • Anwb-reizen

  Drie prachtige Caribische eilanden gecombineerd in één reis
  Barbados, St. Lucia en Grenada, drie waanzinnige Caribische eilanden die u in één reis kunt bezoeken! Laat u tijdens deze speciale en avontuurlijke reis meevoeren naar de overweldigende schoonheid van deze bijzondere bovenwindse eilanden in het Caribisch gebied.

 • TUI.nl

  Geniet aan boord van het nieuwste schip van TUI Cruises; Mein Schiff 2. Met 12 restaurants en 17 bars/lounges ontbreekt er niks tijdens deze cruise.

 •  

Meer reisorganisaties voor Amerika

Meer vakantie-ideeën voor Noord-Amerika

(Visited 627 times, 1 visits today)
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon