Meteen naar de inhoud

😎 De typische huisjes vindt u in Zuid-Italië

Wil je eens een echte bijzondere overnachting? Dan moet je eens in een Trullo geslapen hebben. Dit zijn witte ronde torentjes, die alleen voorkomen in de streek Puglia in Zuid-Italië.
Binnenin de trullo’s heerst een authentieke sfeer, maar de kamers zijn uiteraard wél voorzien van het comfort van nu. Er zijn drie soorten kamers; allereerst is er een eenpersoonskamer, waarin een eenpersoonsbed en televisie staat. Deze kamer beschikt ook over een badkamer die is voorzien van een bad/ douche, toilet en föhn. Naast de eenpersoonskamer is er natuurlijk ook de mogelijkheid om met zijn tweeën of drieën te verblijven. Dit kan in de tweepersoonskamer. Deze beschikt over een tweepersoonsbed en televisie. Mocht je met zijn drieën arriveren, dan is er voor de derde persoon een slaapbank aanwezig. Vanzelfsprekend beschikt ook deze kamer over een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Maar niet alleen de trulli maken Puglia zo speciaal, in deze streek vind je olijfbomen en de mooiste wijngaarden.

  • Deze huisjes zijn typerend voor deze regio en hier te boeken.
  • Eliza was here

   Trulli! Deze sneeuwwitte hutjes zijn onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Puglia en dit dorpje, Alberobello, staat er vol mee. Het levert een betoverend uitzicht op. lees verder…..

  • TUI

   De regio Puglia in de hak van de Italiaanse laars verbaast de bezoeker die er voor het eerst komt. Het is de magische streek van de hoge kliffen die ver uitsteken in de blauwe zee, olijfbomen lees verder….
  • Vakantiediscounter

   Stenen ronde huisjes met kegelvormige daken vormen een uniek geheel in het landschap van Puglia, een Italiaanse regio in de hak van de laars. De huisjes worden omgeven door boomgaarden én vormen een unieke plek om te overnachten.

Meer bijzondere overnachtingen

trullo
(Visited 180 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.