Meteen naar de inhoud
sintra

😎 Sintra blijft verrassend.

Het stadje Sintra bij Lissabon staat vol met met fantastische kastelen en paleizen en ligt 30 km ten westen van Lissabon en staat sinds 1995 op de werelderfgoedlijst. De fraaie ligging, de koelte van de heuvels en waterbronnen maakten Sintra tot hét zomerverblijf van de Portugese koningen. De indrukwekkende paleizen zijn stille getuigen van de rijkdom van weleer en is een aanrader om te bezoeken! De 6 mooiste bezienswaardigheden van Sintra 1. Palácio Nacional – Opvallend paleis in het centrum van Sintra. Bijzondere plafonds en enorme schoorstenen. 2. Palácio da Pena – Het pretpaleis heeft heerlijke zoete kleuren en overal gekke hoekjes. Ideaal voor feesten. Rond het kasteel ligt het Parque da Pena. 3. Castelo dos Mouros – Vanaf de muren van het indrukwekkende 8e eeuwse Moorse kasteel heb je een prachtig uitzicht. 4. Quinta la Regaleira – Lekker ronddolen in een tuin vol met mythische verwijzingen. 5. Montserrate – Heerlijke kitscherige tuinen met allerlei nutteloze fantasie bouwwerken. 6. Convento dos Capuchos – Maak een mooie wandeling naar het Kapucijnerklooster.

Hier enkele aanbieders voor regio Lissabon.

 • Primaverareizen.nl

  Het prachtige, veelzijdige vakantieland Portugal heeft zoveel te bieden. De schitterende Algarve, de gezellige hoofdstad Lissabon aan de mondaine Costa de Lisboa, het noordelijk gelegen en bezienswaardige Porto en niet te vergeten het prachtige bloemeneiland Madeira.
 • Djoser.nl

  Rondreis Portugal
  Tijdens de Portugal rondreis reizen we van Porto in het Noorden, via prachtige historische plaatsen naar de stranden van Albufeira

 • vakantiediscounter

  Het is niet moeilijk te bedenken waarom de koning dit gebied ooit uitkoos als zijn zomerresidentie. Weg van de rook van Lissabon! Sintra biedt steile steegjes, kleine terrasjes en prachtige paleizen met als absolute hoogtepunt het sprookjesachtige Palácio Nacional da Pena.

 • Eliza was here

  Overspoeld door gastvrijheid in Quinta Verde Sintra

 • DeJongIntra.nl

  Het schitterende Sintra, gelegen op ca. 25 km van Lissabon, staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De vele kastelen en bouwwerken uit de 8e en 9e eeuw.

Meer reisorganisaties voor Portugal

Meer vakantie-ideeën voor Portugal

sintra
sintra
sintra
(Visited 1.615 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *