Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

seychellen

😎 Een oase van 120 eilandjes voorzien van uitbundige tropische flora en blinkend witte stranden.

De eilandengroep de Seychellen is een paradijsje op aarde. De witte stranden, een uitgestrekte groene jungle en een diepblauwe zee maken deze tropische eilanden tot een topbestemming! Het hoofdeiland is Mahé, waar je de Marine Conservation Society vindt, een organisatie die toeristen laat meehelpen de zee en de schildpadden te beschermen. Toeristen kunnen voor een paar honderd euro al voor vijf tot twintig weken een huis huren van deze organisatie.
De sfeer op dit grootste eiland, dat de afmetingen van Texel heeft, is er één van een aangename rust. Niets gaat gehaast. Op dit eiland woont het grootste deel van de bevolking, circa 65.000 inwoners, maar dat aantal bewoners valt niet op. De hoofdstad Victoria op Mahé is één van de kleinste hoofdsteden ter wereld waar een zeer relaxte sfeer heerst. Een rijkelijk begroeide bergketen met een hoogte van 900 meter deelt het eiland min of meer in tweeën. De zestig stranden met aan de ene zijde uitzicht op azuurblauw water en aan de andere kant op groene palmen versterken het paradijselijk karakter van het eiland. Niet voor niets genieten jong gehuwden hier van hun huwelijksreis.

Vandaar kun je doorvliegen naar het kleinere eiland Praslin, waar je blijft overnachten bij eilandbewoners. Door de vele toeristen die in grote resorts verblijven is de kloof tussen de reizigers en de locals groot geworden. Overnachten bij de Seychellers thuis overbrugt deze kloof, en bovendien kost een verblijf bij iemand thuis je nog geen € 50,- per nacht. Veel goedkoper dus dan in de grote resorts!

De ecobestemming Bird Island is een van de enige eilanden in de Seychellen die nog niet is aangetast door grote resorts en het massatoerisme. Op Bird Island leven honderden vogelsoorten en een groep bijzondere landschildpadden. Als toerist kun je de Seychellen op deze manier van een heel andere kant bekijken. Bij alle eilanden kun je heerlijk duiken en op de eilanden van de natuur aldaar genieten!

Hier enkele reisorganisaties om uw reis naar de Seychellen te boeken

Activityinternational.nl

Wildlifeprojecten in Afrika. Kies uit projecten in Kenia, Tanzania, Namibië, Zuid-Afrika en op de Seychellen.

D-reizen

Ben je op zoek naar een onbezorgde vakantie op de Seychellen? Dankzij het prettige klimaat kun je hier het hele jaar prima vertoeven.

FOX, Verre Reizen van ANWB

De Seychellen klinkt niet alleen als een droombestemming, maar is dat ook. Een vakantie naar de Seychellen staat garant voor witte stranden, palmbomen, een azuurblauwe zee en een prachtige onderwaterwereld.

Kras.nl

Droomcruise Mauritius, Seychellen & Madagaskar.

Tenzingtravel.nl

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Seychellen!
Stap in de droomwereld tijdens je Seychellen vakantie: prachtige stranden, azuurblauwe zee, een mooie natuur, maar vooral ook rust! Het is heerlijk vertoeven op deze tropische stranden, in het bijzonder voor een huwelijksreis of voor duikliefhebbers.

Vliegwinkel.nl

Meer vakantie ideeën naar Afrika
Meer reisorganisaties naar Afrika

seychelles

seychelles

seychelles

(Visited 939 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *