Ga naar de inhoud
Sa Colabra

😎 Sa Colabra een “Must-To-Do”.

Sa Colabra is een indrukwekkende kloof, met de 1445 meter hoge Puig Mayor, de hoogste top het het eiland. Tussen ‘Morro de sa Vaca’ en ‘Morro de ses Felles’ bevindt zich het strand Sa Calobra. De rit naar het strand is al indrukwekkend. Vele bochten door een ruig gebied. Om in de Sa Colabra te komen moet u door een voetgangerstunnel. dan komt u uit tussen de rotsen van het ravijn. Alleen in de zomermaanden is het mogelijk door het ravijn te wandelen. Het ravijn staat in de winterperiode namelijk onder water. Eenmaal binnengekomen wordt u overmand door de indrukwekkende natuur. En als u verder het ravijn inloopt zult u een indrukwekkende stilte ervaren. Het wordt daar smaller en groener. Op de terugweg is natuurlijk de ondergaande zon een geliefd plaatje. Als wij een visualisatie opwekken van stilte denken we aan die plek.

Hier enkele reisorganisaties voor een reis naar Mallorca.

Staat uw reisorganisatie er niet bij, kijk dan bij Meer reisorganisaties voor Spanje

 • Anwb-reizen

  Op het zonovergoten Mallorca geniet je van witte stranden en een heldere zee.

 • Midden in de Middellandse Zee schittert zonnig Mallorca, het grootse eiland van de Spaanse Balearen. Je vindt er bruisende badplaatsen als El Arenal en Playa de Palma, met witte stranden en gezellige boulevards. Maar het eiland verrast ook met romantische verborgen baaien in Cala d’Or. En dankzij de oude pelgrimswegen zijn ook een paar stevige stappers geen overbodige luxe tijdens je vakantie op Mallorca!

  TUI.nl

 • 😎 Wat ben ik mezelf dankbaar dat ik op het laatste moment besloot om stevige wandelschoenen mee te nemen en niet alleen slippers. Nog een paar kilometer te gaan, en dan ben ik bij een uitkijkpunt van cap de Formentor beland. Vanuit hier is me een ongelofelijk uitzicht over de omgeving beloofd. Als ik uiteindelijk boven aankom, blijkt dit geen loze belofte. Het water onder me glinstert in het zonlicht en in de verte kan ik zelfs Menorca zien liggen! Terwijl ik even uitpuf van de wandeling, bedenk ik me hoe veelzijdig Mallorca is. Hier kun je iedere dag weer iets nieuws ontdekken.

  Eliza was here

 • Veelzijdig Mallorca, ga je mee? Authentieke dorpjes in de binnenlanden, steile rotsformaties, mooie baaitjes & prachtige stranden aan de kust én een bruisend uitgaansleven: het is niet verrassend dat Mallorca het meest bezochte eiland van de Balearen is.

  Vakantiediscounter.nl

 • Mallorca is misschien wel de populairste vakantiebestemming van Spanje en dat is niet zonder reden. Er is namelijk voor ieder wat wils; van wilde natuur in het westen tot bekende all inclusive resorts in het oosten. Jongeren gaan er helemaal los in El Arenal. Verliefde stelletjes en families verblijven aan lange stranden in het noorden of de zonnige oostkust in Cala d’Or of Cala Millor.

  Prijsvrij.nl

 • Mallorca is misschien wel de populairste vakantiebestemming van Spanje en dat is niet zonder reden

Meer reisorganisaties voor Spanje

Meer vakantie-ideeën voor Spanje

(Visited 561 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon