Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

😎 De Roosevelt Island Tram,

een kabelbaan over de East River, geeft een spectaculair uitzicht op de Upper East Side en het mooie Roosevelt Island. In 2002 was de tram het toneel van de film Spiderman.

De ingang van de Roosevelt Island Tram vindt u op 2nd Avenue en 60th street. De zwevende tramlijn lijkt een beetje op een skigondel. De gondel/tram brengt u in vier minuten naar Roosevelt Island.

Roosevelt Island is een klein eilandje in de East River. Het is een plek waar 16.000 mensen werken en wonen. Op Roosevelt Island kunt u ook een heerlijke wandeling maken. Als u dit wilt doen, loop dan naar de rivier en vervolgens naar links. Er staan veel bankjes en er is een mooi uitzicht op Manhattan. Perfect voor wat rust en ontspanning. U kunt weer gebruik maken van de tram op de weg terug, maar er is ook een metrostation net achter de tram tussen de eerste flatgebouwen.

4 minuten die u niet wilt missen als u in New York bent.

Hieronder wat aanbieders voor de citytrip New York.

 • TUI

  New York is de nummer één stedentrip ter wereld. Op iedere straathoek is wel iets te beleven en alles is larger than life.

 • dejongintra

  “The City That Never Sleeps” New York bruist, is vol energie en altijd in beweging. Eenmaal in New York aangekomen zult u direct verliefd zijn op deze wereldstad.

 • dreamtravels

  DreamTravels biedt u stedentrips naar de bekendste steden van Amerika, zoals New York en Chicago. Deze steden zijn met een rechtstreekse vlucht van ca. 8 uur. De stedentrips bestaan uit een retourvlucht, luchthaventransfers en een accommodatie voor 3 of 4 nachten. U heeft hierbij de keuze uit verschillende hotels. Wilt u langer blijven of liever in een ander hotel slapen, dan passen wij de reis graag voor u aan.

 • stedentrips

  Stedentrip New York, the Big Apple, de stad van Frank Sinatra, van Ground Zero, van wolkenkrabbers in Manhattan, van Broadway, Times Square en Central Park. New York!

 • Voordelige vliegtickets New York

  Goedkope vliegtickets New York bij WTC.nl – World Ticket Center

 • Evenementen en To-Do met Musement.com

 • TIQETS.COM
  90 attracties met veel “skip the line”

 • NewYork CityPass

  Je hoeft niet meer in de rij te staan en bespaart 42%.

Meer stedentrips

Meer reisorganisaties voor Amerika

Meer vakantie-ideeën voor Noord-Amerika

musicals new york

New York

New York
roosevelt island

(Visited 555 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.