Beleef dit zelf Noord-Amerika Stedentrips

De Roosevelt Island zwevende tram naar New York City bij nacht.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  😎 De Roosevelt Island Tram,

  een kabelbaan over de East River, geeft een spectaculair uitzicht op de Upper East Side en het mooie Roosevelt Island. In 2002 was de tram het toneel van de film Spiderman.

  De ingang van de Roosevelt Island Tram vindt u op 2nd Avenue en 60th street. De zwevende tramlijn lijkt een beetje op een skigondel. De gondel/tram brengt u in vier minuten naar Roosevelt Island.

  Roosevelt Island is een klein eilandje in de East River. Het is een plek waar 16.000 mensen werken en wonen. Op Roosevelt Island kunt u ook een heerlijke wandeling maken. Als u dit wilt doen, loop dan naar de rivier en vervolgens naar links. Er staan veel bankjes en er is een mooi uitzicht op Manhattan. Perfect voor wat rust en ontspanning. U kunt weer gebruik maken van de tram op de weg terug, maar er is ook een metrostation net achter de tram tussen de eerste flatgebouwen.

  4 minuten die u niet wilt missen als u in New York bent.

  Hieronder wat aanbieders voor de citytrip New York.

  • New York
  • Stedentrips naar New York
  • Camperreis New York
   Droomt u al geruime tijd van een campervakantie door de Verenigde Staten? Begin uw rondreis dan in New York, the city that never sleeps! Haal uw New York camper op in de stad met ’s werelds meest beroemde skyline. New York campervakanties zijn al vele jaren geliefd en dat is geheel terecht. New York ligt zeer zuidelijk in de gelijknamige noordelijk gelegen staat. Ultieme vrijheid hebben, altijd in het bezit zijn van een slaapplek en op ieder gewenst moment kunnen stoppen om te genieten van de schitterende omgeving, dat is waar een New York campervakantie voor staat! Prefereert u een zeer ruime en luxe camper, kies dan voor een New York motorhome
  • Evenementen en To-Do met Musement.com
  NewYork CityPass Je hoeft niet meer in de rij te staan en bespaart 42%.

  Booking.com

  roosevelt island1
  roosevelt island

 • (Visited 99 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress