Ga naar de inhoud

Reisaanbieders met directe links naar Oostenrijk.
Wat EEN GEMAK. Hierdoor wordt zoeken nog eenvoudiger en SNELLER.

ACSIreizen.nl

Allcamps.nl

Alpenreizen.nl

Anwb-reizen

Bajabikes.eu

Belvilla

Bergsportreizen.nl

Chalet.nl

Chalet.nu

Chaletsplus.com

DeJongIntra.nl

Fietsrelax.nl

Fital.nl

Golfreizen.nu

Gustocamp.nl

Interhome.nl

Oad

Sawadee.nl

Selectcamp.nl

Summittravel.nl

Suncamp.nl

Tjingo

TUI.nl

Vacanceselect

Wintertrex.nl

Prachtige verhalen van vele regio’s in Oostenrijk die wellicht uw keuze kunnen bepalen. Klik HIER.


Kampeerreis Alpen – Adria
Deze fietstopper voert u door Oostenrijk, Italië en Slovenië. U fietst veelal in een bergachtig decor rondom de mooiste meren van Karinthië en de rivierdalen in noordoostelijk Italië en Slovenië.

Alpe Adria Trail
De Alpe-Adria-Trail is een nieuwe wandelroute met 43 etappes door Oostenrijk, Italië en Slovenië. Deze 750 km lange route loopt vanaf de Grossglockner, de hoogste berg van Oostenrijk, tot de azuurblauwe Adriatische Zee in Slovenië.

Ontdek met je partner, gezin of vrienden een deel van deze route tijdens een meerdaagse tocht. Actief bezig zijn met elkaar, ultiem ontspannend én comfortabel. Wij verzorgen je accommodatie, transport van je bagage en de transfers, dan kun jij zorgeloos genieten van die adembenemende natuur in de bergen!

Golfreizen

Als u aan een golfvakantie denkt, zal golfen in Oostenrijk waarschijnlijk niet direct bij u zijn opgekomen. Maar wat als we u vertellen dat er in Oostenrijk werkelijk prachtige en uitdagende golfbanen te vinden zijn? Dat het weer in de zomermaanden er ook gewoon goed is? En dat de hotels zeer sfeervol zijn met fantastische eet mogelijkheden? Precies, Oostenrijk staat dan misschien niet als golfland bekent, maar we kunnen u verzekeren dat u een golfreis naar Oostenrijk een uitstekende keuze is.

(Visited 235 times, 1 visits today)
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon