Ga naar de inhoud

Reisaanbieders met directe links naar Afrika. Hierdoor wordt zoeken nog eenvoudiger en SNELLER.

333Travel.nl

Anwb.nl

Afrikaplus.nl

Activityinternational.nl

Bookatrekking.com

Dagboekreizen.nl

Djoser.nl

Riksjakids.nl

Sawadee.nl

TenzingTravel.nl

TUI.nl

Zuidafrikareisopmaat.nl

Kampeerreis Zuidelijk Afrika

Ga mee met een groots avontuur in de vier zuidelijke landen van Afrika: Botswana, Zimbabwe, Namibië en Zuid-Afrika. Hier is de natuur op zijn best. Van begin tot eind vindt u zichzelf terug in een wereld van wildlife en een compleet andere cultuur. Geniet van de letterlijk adembenemende landschappen in diverse nationale parken en pak uw kans om een glimp op te vangen van de ‘Big Five’. Bekijk deze prachtige beesten in hun natuurlijke omgeving. Bekijk het dagprogramma, zie alle hoogtepunten van deze fantastische landen en koester uw herinneringen.

SNP Natuurreizen in Zuid-Afrika

Reizen in Zuid-Afrika betekent volop vakantie langs wildparken als het Krugerpark, Addo Elephant National Park en het Hluhluwe Game Reserve in een land dat op cultureel gebied minstens zoveel te bieden heeft. Vakantie in Zuid-Afrika: actieve rondreizen en safari’s Reizen in Zuid-Afrika betekent volop vakantie langs wildparken als het Krugerpark, Addo Elephant National Park en het Hluhluwe Game Reserve in een land dat op cultureel gebied minstens zoveel te bieden heeft. Maak bijvoorbeeld een mooie autorondreis met een huurauto over Route 62 of de Tuinroute.

Riksja Zuid-Afrika – individuele rondreizen per huurauto

Zuid Afrika rondreizen zijn individuele, langere reizen die we hebben gecreëerd door onze korte reisprogramma’s (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij zelf goed bij elkaar vinden passen. Wij hebben hier sfeervolle en goed verzorgde accommodaties geselecteerd die het beste bij de omgeving passen of handig gelegen zijn.

Djoser Wandel – wandelreis Zuid-Afrika

Een wandelreis door verschillende natuurgebieden van Zuid-Afrika en Swaziland. Te voet gaan we op zoek naar wild in het Kruger Nationaal Park.

Meer reisverhalen over Afrika, klik HIER


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

(Visited 295 times, 1 visits today)
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon