Ga naar de inhoud
red lotus sea

😎 The Red Lotus Sea, dat wil je toch meemaken.

De zee ligt ongeveer 45 kilometer ten zuidoosten van het Udon Thani ringweg bij Lake Nong Han aan de oevers van Ban Diam in het Kumphawadpi Reserve. De schoonheid van het meer is het best gezien in het naseizoen, tussen november en eind februari. The Red aquatische bloemen beginnen te bloeien in oktober, na het regenseizoen, en komen tot volle bloei in december tot eind januari. De beste tijd van de dag te bezoeken is tussen 06:00 tot ongeveer 10:00. Als de dag bewolkt is, mag een bezoek op elk gewenst moment de beste weergave te bieden als de bloemen open blijven als de zon niet werpt op hen neer. Varend door de “kanalen” tussen de bloemen krijg je een enorme roze gloed over het water te zien. Natuurlijk laten de bootjes je ook de ruimte geven voor prachtige close-up photo’s

Hier enkele Thailand aanbieders

 • TUI.nl

  Betoverende bergen in het noorden, diepgroene rijstvelden in de centrale laagvlakte en oogverblindende stranden in het zuiden. Tempels uit de dertiende eeuw en ruim driehonderd meter hoge wolkenkrabbers. Niets is onmogelijk in Thailand, het land van tegenstellingen in het hart van Zuidoost-Azië.

 • Anwb-reizen

  Boek een meerdaagse rondreis van noord naar zuid die je langs alle hoogtepunten brengt. Hier vind je alles voor jouw vakantie naar Thailand.

 • Dejongintra.nl

  Rondreizen, stranden, steden of uw reis naar Thailand volledig op maat samengesteld. Uw vakantie naar Thailand boekt u natuurlijk bij de Jong Intra Vakanties.

 • Vakantiediscounter.nl


  Heb je zin in een tropische, culturele en avontuurlijke vakantie? Ga naar Thailand! In dit Oosterse land voelt elke vakantieganger zich direct thuis door de gastvrije bevolking. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of pure ontspanning; boek een vakantie naar Thailand en laat je verrassen.
 • TenzingTravel.nl

  Een rondreis Thailand barst van de afwisseling, in het noorden de jungle en diverse bergstammen, in het midden de cultuur en oude hoofdsteden en in het zuiden prachtige stranden en diverse (kleine) eilanden.

 • Prijsvrij.nl

  Het tropische Thailand biedt een perfecte combinatie van relaxen, natuur en cultuur. De regio rondom Bamgkok biedt vele interessante bezienswaardigheden, maar het land staat ook bekend om haar prachtige, paradijselijke eilandjes zoals Koh, Samui en Phuket in Zuid Thailand.

Meer reisorganisaties voor Azië
Meer vakantie-ideeën voor Azië

thailand
noord thailand
thailand
(Visited 505 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon