Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

Pula Istrië

😎 Pula is de grootste stad van Istrië en ligt het meest zuidelijk op het schiereiland.

Zo kan er genoten worden van de authentieke uitstraling van het oude vissersstadje en van de vele andere activiteiten die er worden aangeboden.

Amfitheater van Pula
De grootste toeristische trekpleister is het amfitheater. Dit schitterende bouwwerk stamt uit de 1ste eeuw en werd onder keizer Augustus gebouwd. In deze arena werden onder andere gladiatorgevechten gehouden. Tegenwoordig dient de arena voor concerten en toneelvoorstellingen en zijn er verschillende tentoonstellingen. Naast het amfitheater zijn er meerdere Romeinse overblijfselen te bewonderen zoals de tempel van Augustus.

Naast alle historische bezienswaardigheden heeft een vakantie naar Pula nog veel meer te bieden. Zo kan er genoten worden van heerlijke wijnen en pasta’s op één van de vele terrassen die Pula rijk is. Zon liefhebbers kunnen op de prachtige stranden genieten van de mediterraanse zon en watersporters kunnen hun hart ophalen bij het zien van het kristalheldere water.

Een vakantie naar Pula staat met de historie, klimaat en prachtige natuurschoon garant voor een vergetelijke tijd voor zowel jong als oud!

Enkele reisorganisaties voor uw reis naar Kroatië en juist de streek Istrië

Activiteiten Kroatie

Raften, kajakken, canyoning, speedbootocht,3 eilanden tour, quad rijden, fietstocht. Deze activiteiten zijn los te boeken voor de reguliere prijs en vormen een geweldig avontuurlijke toevoeging voor veel vakanties.

DeJongIntra.nl

zoekt u een autovakantie, busvakantie, een rondreis of een kampeervakantie?
de Jong Intra heeft het allemaal.

SNP Natuurreizen

Reizen met natuurbeleving als hoofdthema.

TUI.nl

Genieten van de Kroatische zon, slenteren door historische steden of de sprookjesachtige Brijuni eilanden verkennen. Dat kan allemaal tijdens een vakantie in Istrië.

ID Riva Tours

Kroatië heeft een fascinerende natuur met 8 nationale parken, ongerepte stranden, bestemmingen en steden met historische en culturele betekenis, een rijke gastronomie en een bruisend nachtleven.

Meer reisorganisaties voor Kroatië

Meer vakantie-ideeën voor Kroatië

Colosseum Pula

Istrie

Croatie 3 eil

(Visited 294 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *