Noorwegen Thema-Reis Vakantie ideeën

Preikestolen Cliff in Noorwegen

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  preikestolen

  😎 Preikestolen, ook wel Prekestolen genoemd,

  is een rots die 604 meter uittorent boven de Lysefjord i Rogaland, West-Noorwegen. Het pad naar de top is een kleine vier kilometer lang. De afgelopen jaren is het aantal mensen dat naar dit fantastische uitzichtpunt wandelt gestegen tot 200.000. Daarmee is Preikestolen veruit de meeste populaire wandelbestemming van Noorwegen.
  De opmerkelijke klif is bereikbaar via een steile wandeling vanaf de fjord en is ongeveer zes kilometer en duurt ongeveer vier uur heen en terug.

  Boek Noorwegen via:

  • Kras.nl
   Het ongerepte landschap als een levensecht sprookje. rondreizen, fly-drives, cruises
  • SNP Natuurreizen in Noorwegen
   Tijdens een fietsvakantie in Noorwegen ontdek je dat het Noorse landschap boordevol afwisseling zit en telkens weer kom je voor verrassingen te staan.
  • TUI.nl
   Of je nu in de zomer wil varen langs de Noorse fjorden, gaat skiën in de Scandinavische Alpen of op stedentrip wil naar Oslo: de mogelijkheden voor een vakantie in Noorwegen zijn eindeloos.
  • 😎 a
   Adventuretickets

   Hondensledetochten, bezoek Husky boerderij, walvissensafari.
  • De Jong Intra
   Busreizen Noorwegen – Van de overweldigende Noorse fjorden tot aan de knusse steden heeft Noorwegen u alles te bieden wat te maken heeft met cultuur en natuur!
  • 😎 BBI-travel
   De illusie dat u Scandinavië in één reis even ‘kunt doen’ moet u dan ook niet hebben. Elke streek heeft eigen gebruiken, tradities, verschilt qua flora en fauna van de andere streek. Zo staat Noorwegen bekend om de majestueuze fjorden; Zweden om de uitgestrekte wouden en Pippi Langkous en in Finland is Europa’s grootste merengebied erg geliefd.
  • 😎Comforthuttentour in Noorwegen
   Comforthutten zijn kleinere, doch comfortabele en knusse vakantiewoningen, speciaal door ons geselecteerd op de mooiste plekjes en omgeven door spectaculair mooie natuur in verschillende gebieden van Noorwegen. Vrij en mooi gelegen in de natuur. Soms maken ze deel uit van een camping of huttencomplex, met faciliteiten voor de gasten. Een ideale manier van rondreizen; u bent eigen baas, bepaalt zelf wanneer u ontbijt of wanneer de bbq aan gaat.

  Meer reisorganisaties voor Noorwegen

  Meer vakantie-ideeën voor Noorwegen

  Kampeerreizen Noorwegen

  preikestolen

  preikestolen

  preikestolen

 • (Visited 245 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Comments are closed.

  Powered by: Wordpress