Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

😎 Moeder Natuur is een zeer getalenteerd architect en ze zorgt voor ongelooflijke spektakels.

Één van haar specialiteiten?

Natuurbruggen.

Deze masterpieces blijven ons verbazen.

De langste natuurbrug ter wereld.
China
Deze brug is 122 meter lang. Deze super speciale brug is de langste ter wereld en het is geen typische toeristische trekpleister. Hij ligt ver van het gebaande toeristen pad. Maar een paar Westerlingen hebben hem gezien. Maar we hebben gelukkig de foto nog of pak je rugtas.
natuurbrug

DE langste brug in de woestijn.
Chad
Het is de langste brug in de Sahara met een hoogte van 122m en een lengte van 76m. Aloba Arch is de grootste en meest bijzondere brug in de Sahara. Het is absoluut één van de meest indrukwekkende natuurbruggen ter wereld, maar ook één van de bruggen die maar zelden bezocht wordt.
Gelukkig hebben we de foto.
natuurbrug

Juweeltje in Europa.
Zuid Frankrijk
Pont d’Arc, dit is de grootste natuurbrug in Europa, hij is 58 meter lang en loopt over de rivier de Ardeche in Zuid Frankrijk. De brug wordt vaak bezocht per kano of kajak.
natuurbrug1

De dunste brug ter wereld.
Utah

Het dunste gedeelte is slechts twee meter breed. Deze dunne brug vind je in het Devils Garden gedeelte van Arches National Park in Utah. De brug is 88 meter lang. In het Arches National Park vind je overigens meerdere mooie bruggen zoals de Double Arch en Double O Arch.
natuurbrug2

Een sprookjes brug.

China

Moon Hill. Adembenemend. Deze brug ten zuiden van Yangshuo in China is dan misschien niet de grootste. Maar wow, wat is deze brug bizar mooi! Er zijn veel bruggen in China die langer zijn dan 34m, maar geen één is mooier dan deze.
natuurbrug

Een afgelegen natuurbrug.
Libië
Forzagha Arch. Er lopen geen wegen of paden onder de brug door. De meest spectaculaire op het Akakus Plateau in Libië. De brug is vlakbij de Algerijnse grens te vinden en bezoekers moeten een gids huren om het gebied te mogen bezoeken. De brug is 32 meter lang en 44 meter hoog.
forzagha

De Hoge natuurbrug
China
Shipton’s Arch. Deze brug heeft een ingeschatte hoogte van 366 meter en een lengte van 65 meter. Het is de hoogste natuurlijke brug op aarde en is ook op deze manier door Guinness World Records vastgelegd.
shipton's arch

(Visited 313 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.