Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

😎 Plopsaland: dat is een dagje genieten voor het hele gezin!

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 5 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, de overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Indoor Coevorden, de toeristische site Plopsa Coo en Holiday Park Plopsa te Duitsland.
De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Zo kunnen de kinderen onder andere genieten van hun favoriete helden zoals Mega Mindy, K3, Kabouter Plop, Piet Piraat en het Huis Anubis.

Kabouter Plop Tent
Exclusief bij BestCamp kun je de extra ruime Kabouter Plop Tent huren. Deze nieuwe gethematiseerde bungalowtenten zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen maar zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met oudere kinderen, als je een comfortabele bungalowtent zoekt met een grote luifel en vier degelijke bedden! BestCamp is officieel partner van de Plopsaland attractieparken en Studio100. Een aantal van de topcampings en vakantieparken in België en Nederland liggen dichtbij een Plopsaland attractiepark waardoor een verblijf op de camping of vakantiepark goed te combineren is met een attractiepark bezoek.
kabouter-plop-tent

plopsaland(Visited 189 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.