Meteen naar de inhoud
passadiços do paiva

😎 Passadicos do Paiva, een wandeltocht over een houten loopbrug,

met een lengte van ca. 9 km. Deze in Noord-Portugal gelegen route beschikt over twee kleine musea en een bar restaurant. De route zelf is plat, met een stijgende houten trap in het laatste deel (voor degenen die starten in Areinho) De rest van de route is vlak en overzichtelijk. Halverwege is er een hangbrug die heel vaak de functie van het hysterisch huilen veroorzaakt, voor degenen die via een echo een wolf willen nadoen. Onderweg zijn er drie rivierstranden. Op het middelste strand is er een bar waar u drankjes en lichte voedsel kunnen vinden. De uitzichten zijn interessant zonder spectaculair te zijn, maar een prachtige tocht blijft het. In ieder geval een bezoekje waard, kosten € 1,– per persoon een echt symbolisch bedrag. Iets onder Porto ligt het district Aveiro dus als u in de buurt bent bij Porto maak er dan een unieke dagtrip van.

Wat is er zoal te doen in de streken Porto en Aveiro:

– de stad Porto is natuurlijk de moeite waard – traditioneel vissersdorp Afurada – wijnkelders van Vila Nova de Gaia. Dwars door dit vruchtbare, groene gebied loopt de gelijknamige rivier de Douro (‘gouden rivier’) met duizenden wijngaarden in diepe valleien. – fietsen in en rondom Porto – Trás-os-Montes (‘achter de bergen’). Het meest onherbergzame gebied van Portugal, waar eeuwenoude tradities bewaard zijn gebleven. – Minho. De groenste streek van Portugal. Pittoreske marktstadjes, sprankelende vinho verde (‘groene wijn’), het religieuze centrum Braga, uitgestrekte zandstranden, Ponte de Lima met haar beroemde brug.

Hier enkele vakantie ideeën van reisaanbieders voor Portugal.

ACSIreizen.nl

Kampeerreizen door Portugal.

Girassolvakanties.nl

Vakanties op maat naar het authentieke Portugal.
Kampeerreizen Portugal, Rust, natuur en ontspanning op de meest charmante campings in Portugal.

SNP Ezeltochten

Op stap met een ezel is de ideale wandelvakantie voor kinderen tussen ca. 4 en 9 jaar. Je maakt avontuurlijke trektochten, terwijl de ezel de bagage en soms ook de vermoeide kinderen vervoert. De kinderen hebben meteen een troeteldier. Vooral in Frankrijk maar ook Portugal of Marokko.

Dejongintra.nl

Een autovakantie in Portugal is namelijk ook cultuur snuiven, lekker eten en genieten van de ontspannen sfeer!

RiksjaTravel

Met onze individuele Portugal-rondreizen hebben we het werk uit handen genomen en de mooiste routes alvast voor je in elkaar gezet.

Meer reisorganisaties naar Portugal

Meer vakantie-ideeën naar Portugal

 

Passadicos
Passadicos
(Visited 673 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.