Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest
oregon

😎 Oregon, een Amerikaanse staat aan de westkust met heel veel gezichten.

Door het programma “Wie is de mol” werd de streek op een mooie wijze onder de aandacht gebracht. Van gekleurde bergen tot prairies maar ook langs de kust met prachtige rotsformaties en besneeuwde bergtoppen. Oregon wordt steeds meer ontdekt door liefhebbers van actieve reizen en natuurvakanties. En terecht: de natuur hier is overweldigend en heeft veel verrassingen in petto! Naturescanner geeft je leuke tips voor een rondreis. De natuur is adembenemend mooi en Oregon wordt ook wel Beaver State genoemd, vanwege het groot aantal bevers die er voorkomen. Verder kenmerkt de natuur zich door ruige kusten, groene bossen en torenhoge watervallen. Veelzijdig, ongerept en nog onbekend bij het grote publiek.

Hier enkele tips van aanbieders voor een geslaagde vakantie in Oregon:

 • TUI.nl

  Fly & Drive Portland
  Bij deze Fly & Drive zijn geen hotelovernachtingen inbegrepen. Beleef het ruige noordwesten van Amerika met een huurauto van Alamo.

 • Amerikaplus.nl

   Tijdens de rondreizen van AmerikaPLUS.nl krijgt u de kans om de hoogtepunten van Amerika te ontdekken en wordt voor een overgetelijke ervaring gezorgd

 • Travelworld.nl

  Zelfs voor wie al veel van Amerika heeft gezien, kan een vakantie in Oregon en de Pacific Northwest een openbaring zijn. U vindt hier natuur in zijn meest ongerepte vorm en in zo’n grote variatie, die in geen andere staat te vinden is. Zandstranden en ruige berggebieden, wijnvelden en woestijnen, kratermeren en bergweides wisselen elkaar af, op relatief korte afstand.

 • Dejongintra.nl

  Een prachtige autorondreis door het verrassende Oregon en grotendeels in de voetsporen van De Mol. Het is de puurheid die Oregon zo geliefd maakt. Haar prachtige ruige kusten, de machtige Columbia River, torenhoge watervallen, vulkanen, de enorme oerbossen, de dorre woestijnen, de uitgestrekte weidelandschappen en de gezellige steden zullen je verbazen. Zowel voor jong als oud zijn er ook genoeg activiteiten te doen.

 • Auto huren Portland

Meer reisorganisaties voor Amerika

Meer vakantie-ideeën voor Noord-Amerika

(Visited 437 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *