Noord-Amerika Reisverhalen

Oregon, met een indrukwekkende en diverse natuur.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  oregon

  😎 Oregon, een Amerikaanse staat aan de westkust met heel veel gezichten.

  Door het programma “Wie is de mol” werd de streek op een mooie wijze onder de aandacht gebracht. Van gekleurde bergen tot prairies maar ook langs de kust met prachtige rotsformaties en besneeuwde bergtoppen.
  Oregon wordt steeds meer ontdekt door liefhebbers van actieve reizen en natuurvakanties. En terecht: de natuur hier is overweldigend en heeft veel verrassingen in petto! Naturescanner geeft je leuke tips voor een rondreis.

  De natuur is adembenemend mooi en Oregon wordt ook wel Beaver State genoemd, vanwege het groot aantal bevers die er voorkomen. Verder kenmerkt de natuur zich door ruige kusten, groene bossen en torenhoge watervallen. Veelzijdig, ongerept en nog onbekend bij het grote publiek.

  Hier enkele aanbieders:

  • TUI.nl Fly & Drive
  • FOX, Verre Reizen van ANWB Groepsrondreis langs de prachtige Oregon kust.
  • culinaire-reizen U zult het misschien niet verwachten, maar Amerika en Canada zijn bij uitstek bestemmingen voor wie van goede wijn en lekker eten houdt. Maak bijvoorbeeld een wijnreis naar Californië of bezoek de stad Portland in Oregon, met zijn vele bierbrouwerijen. In Canada kunt u een bezoek aan de restaurants in Vancouver combineren met het wijngebied van de Okanagan Valley. In het Canadese Québec staat de Franse keuken centraal, terwijl de Niagara-regio bekend staat om de heerlijke ijswijnen.
  • Auto huren Portland

  Meer reisorganisaties voor Amerika

  Meer vakantie-ideeën voor Noord-Amerika

  Kijk ook nog even op Pinterest

  oregon

  oregon

  oregon

  (Visited 127 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress