Noord-Amerika Vakantie ideeën

Oregon, met een indrukwekkende en diverse natuur.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  oregon

  😎 Oregon, een Amerikaanse staat aan de westkust met heel veel gezichten.

  Door het programma “Wie is de mol” werd de streek op een mooie wijze onder de aandacht gebracht. Van gekleurde bergen tot prairies maar ook langs de kust met prachtige rotsformaties en besneeuwde bergtoppen.
  Oregon wordt steeds meer ontdekt door liefhebbers van actieve reizen en natuurvakanties. En terecht: de natuur hier is overweldigend en heeft veel verrassingen in petto! Naturescanner geeft je leuke tips voor een rondreis.

  De natuur is adembenemend mooi en Oregon wordt ook wel Beaver State genoemd, vanwege het groot aantal bevers die er voorkomen. Verder kenmerkt de natuur zich door ruige kusten, groene bossen en torenhoge watervallen. Veelzijdig, ongerept en nog onbekend bij het grote publiek.

   Hier enkele tips van aanbieders voor een geslaagde vakantie in Oregon:

  • TUI.nl

   Fly & Drive Portland
   Bij deze Fly & Drive zijn geen hotelovernachtingen inbegrepen. Beleef het ruige noordwesten van Amerika met een huurauto van Alamo.

  • FOX, Verre Reizen van ANWB

   Portland staat ook wel bekend als de ‘City of Roses’ en als één van de meest milieuvriendelijkste steden ter wereld. Een leuke manier om Portland te ontdekken is per Portland Aerial Tram, waarmee u een bezoek kunt brengen aan de Japanse tuin of de Portland Zoo.

  • Dreamtravels.nl

   Zelfs voor wie al veel van Amerika heeft gezien, kan een vakantie in Oregon en de Pacific Northwest een openbaring zijn. U vindt hier natuur in zijn meest ongerepte vorm en in zo’n grote variatie, die in geen andere staat te vinden is. Zandstranden en ruige berggebieden, wijnvelden en woestijnen, kratermeren en bergweides wisselen elkaar af, op relatief korte afstand.

  • Camperreis Portland

   Droomt u al geruime tijd van een camperrondreis door de Verenigde Staten? Begin uw rondreis dan in Portland, gelegen in de staat Oregon. Dit is niet zomaar een rondreis, per Portland camper reist u namelijk door de schitterende landschappen van deze staat en dat tegen zeer lage tarieven. Ultieme vrijheid hebben, altijd in het bezit van een slaapplek en op ieder gewenst moment kunnen stoppen om te genieten van de schitterende omgeving, dat is waar een Portland campervakantie voor staat. Bekijk ons ruime aanbod Portland campers online of laat u adviseren door onze reisspecialisten. Is een camper u net iets te klein, kies dan voor een luxe Portland motorhome.

  • Auto huren Portland

  Meer reisorganisaties voor Amerika

  Meer vakantie-ideeën voor Noord-Amerika

  Kijk ook nog even op Pinterest

  oregon

  oregon  Booking.com

  (Visited 187 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress