Meteen naar de inhoud
normandië
Normandie

😎 Normandië is één van Frankrijks best bezochte regio’s.

Wat valt er allemaal te ontdekken: D-Day stranden, monumenten & musea. Bezoek de Mont St. Michel, de no.2 attractie van Frankrijk. De kustlijn heeft 600 km en mondaine badplaatsen, het mooie landschap of de tientallen ruïnes, kastelen en kerken. Maar bezoek ook Caen Rouen, Bayeux of de dorpjes Honfleur, Cabourg en Deauville. Deze regio is erg mooi en wordt ook wel de tuin aan het water genoemd. Niet alleen om haar parken en tuinen, maar vanwege haar afwisselend landschap en oude bossen. Dorpen, kustlijn, heuvels, weilanden, riviertjes en paadjes wisselen elkaar af.

Hier enkele reisorganisaties om uw reis naar deze streek te boeken.

  • Prijsvrij

   Wil je genieten van een vakantie met historie, prachtige natuurgebieden en bijzondere stranden? Ga op vakantie naar Normandië en je hebt van alles wat.

  • Vakantiehuizen via Belvilla

   Ontspannen op het strand, wandelen door de duinen, leer meer over de historie van D-day en geniet volop vanuit een vakantiehuis in Normandië!

  • Vakantiediscounter

   Reis jij dit jaar voor de zoveelste keer af naar Zuid-Frankrijk? Gooi je plannen eens om en bezoek het veelzijdige en historierijke Normandië.

  • TUI.nl

   Als er één streek in Frankrijk is die geschiedenis ademt, dan is het Normandië wel. Deze veelzijdige regio wordt gekarakteriseerd door gedenkwaardige bezienswaardigheden, waarvan de invasiestranden ofwel de D-Day misschien wel de bekendste zijn. Maar ook de schilderachtige dorpjes zoals Honfleur en de witte krijtrotsen langs de kustlijn zijn de moeite waard om te bezoeken tijdens een vakantie

  • ANWB reizen

   Tijdens een vakantie naar Normandië zijn er tientallen bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog, eeuwenoude kastelen of natuur; je vindt het allemaal in deze veelzijdige regio.

  • Méér vakantie-ideeën voor Frankrijk? Klik HIER.

  • Meer reisorganisaties naar Frankrijk.

normandie
normandie
(Visited 555 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *