Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest
normandië

Normandie

😎 Normandië is één van Frankrijks best bezochte regio’s.

Wat valt er allemaal te ontdekken: D-Day stranden, monumenten & musea. Bezoek de Mont St. Michel, de no.2 attractie van Frankrijk. De kustlijn heeft 600 km en mondaine badplaatsen, het mooie landschap of de tientallen ruïnes, kastelen en kerken. Maar bezoek ook Caen Rouen, Bayeux of de dorpjes Honfleur, Cabourg en Deauville. Deze regio is erg mooi en wordt ook wel de tuin aan het water genoemd. Niet alleen om haar parken en tuinen, maar vanwege haar afwisselend landschap en oude bossen. Dorpen, kustlijn, heuvels, weilanden, riviertjes en paadjes wisselen elkaar af.

Hier zijn verschillende aanbieders voor deze streek

 • Vakantieparken via Belvilla

  Ontspannen op het strand, wandelen door de duinen, leer meer over de historie van D-day en geniet volop vanuit een vakantiehuis in Normandië!

 • Vakantiehuizen via HappyHome

  Je ideale vakantiehuis in Normandië huur je bij HappyHome. Vakantiehuizen in Frankrijk vindt u snel en gemakkelijk bij HappyHome.

 • TUI.nl

  Als er één streek in Frankrijk is die geschiedenis ademt, dan is het Normandië wel. Deze veelzijdige regio wordt gekarakteriseerd door gedenkwaardige bezienswaardigheden, waarvan de invasiestranden ofwel de D-Day misschien wel de bekendste zijn. Maar ook de schilderachtige dorpjes zoals Honfleur en de witte krijtrotsen langs de kustlijn zijn de moeite waard om te bezoeken tijdens een vakantie

 • Pharosreizen.nl

  Binnen enkele uren ben je vanuit Nederland in de prachtige streek Normandië. Een bijzondere streek die zeker een bezoek waard is. Ontdek de meest schilderachtige plekken tijdens een autovakantie . Pharos Reizen heeft de mooiste plekken voor je uitgezicht. Geniet tijdens een vakantie in Normandië van de Franse cultuur, de geschiedenis en de prachtige natuur die Normandië te bieden heeft. Stop tijdens de reis bijvoorbeeld zeker even bij het dorp Mont-Saint-Michel.

 • Méér vakantie-ideeën voor Frankrijk? Klik HIER.

normandie

normandie

normandie

normandie

normandie

normandie

(Visited 533 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.