Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest
Noord-Thailand

rijstvelden-thailand

😎 Noord-Thailand heeft werkelijk alles te bieden wat je in een vakantieland zoekt.

Van de idyllische eilandjes in het zuiden tot aan het bergachtige, groene landschap in het noorden. Dat is de reden om te proberen u te overtuigen van het feit dat je OOK Noord-Thailand moet bezoeken!
Het land is fantastisch!
Het is goedkoper, groene landschap: bergen, watervallen en dichte jungle, meer vrijheid, de mensen zijn vriendelijk(er), het eten is lekker (goedkoop!), minder toeristisch, veelzijdige (berg)tempels, bijzondere mix van cultuur, minder afhankelijk van het weer en de fotogenieke rijstvelden van het noorden.

Hieronder enkele prachtige aanbieders:

 • 15 dagen met gids via TenzingTravel

  • In Touch with Thailand
   15-daagse individuele reis met gids/chauffeur
   Deze reis voert u langs mooie onontdekte plekjes van Noord-Thailand en zorgt voor een goede balans tussen cultuur en natuur. Zo ziet u bijzondere tempels in de voormalige hoofdsteden, ontdekt u de indrukwekkende geschiedenis bij de River Kwai…. Lees verder..
 • Individuele reis met 333Travel

  • Thailand is de ideale vakantiebestemming bij uitstek. Tijdens een individuele rondreis in Thailand worden cultuur, natuur en strand feilloos met elkaar gecombineerd. Tel hier nog de overheerlijke Thaise keuken en de gulle gastvrijheid van de Thai bij op en je hebt alle ingrediënten voor de perfecte vakantie. Thailand heeft van alle landen in Azië waarschijnlijk het grootste aantal strandbestemmingen. Lees verder….
 • 22 dagen Groepsreis met FOX

  • Easy Going groepsrondreis Noord-Thailand.

   Ontdek het fascinerende Noord-Thailand in een aangenaam reistempo
   Deze rondreis door Thailand is afgeleid van de Noord-Thailand rondreis, maar dan in een rustiger reistempo. We ontdekken de verschillende kanten van deze fascinerende bestemming. Naast de vele excursies die zijn inbegrepen, heeft u overal voldoende tijd om zelf op pad te gaan. Natuurlijk verblijft u in goede hotels mét zwembad, zodat u ook de tijd kunt nemen om lekker te ontspannen.
   Lees verder….

  Meer reisorganisaties voor Azië

  Meer vakantie-ideeën voor Azië

thailand

thailand

thailand

noord thailand

(Visited 358 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest