Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

nieuw-zeeland

😎 Nieuw-Zeeland is met name bekend vanwege zijn indrukwekkende natuurschoon.

Vele natuurlijke trekpleisters in de wereld lijken te zijn samengevoegd in dit ene land. Weinig landen bieden zo’n verscheidenheid als Nieuw-Zeeland, zowel qua natuur als cultuur en dat op een relatief klein oppervlak. Vulkanen, glooiende weidegronden en prachtige stranden op het Noordereiland en een spectaculair berglandschap met gletsjers, meren en regenwouden op het Zuidereiland. De Maori’s zijn de oorspronkelijke bewoners van dit prachtige land en van hun interessante cultuur en geschiedenis treft u tijdens een reis door het land allerlei voorbeelden aan. Zij hebben een eigen naam voor het land, namelijk Aotearoa, wat ‘het land van de witte wolk’ betekent.

Ontdek de overweldigende natuur van Nieuw-Zeeland. Ontmoet walvissen, pinguïns en zeehonden en zwem met dolfijnen als een echte ontdekkingsreiziger in het Abel Tasman park. De echte avonturier vindt de meest vreemde actiesporten in Queenstown. Baad midden in de natuur in een warmwaterbeekje. Bekijk de pannenkoeken rotsen en maak een wandeling over de Franz Josef Gletsjer. Een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Ga eens voor een bijzondere overnachting in een luxe boetiek B&B-accommodatie in een Lonely Bay Lodge of Cruisen met een van de schepen van HCC-cruises en vaar uit naar o.a. de Bahama`s, het Caribisch gebied, de Mexicaanse Riviera, Alaska, Hawaï, Canada, New England, Bermuda, Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee, of huur een Camper en ga daarmee Nieuw-Zeeland ontdekken, of bouw je eigen Nieuw-Zeeland reis

nieuw zeeland

nieuw zeeland

nieuw zeeland

(Visited 229 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *