Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

help nepal

😎 Vakantie in Nepal. Het dak van de wereld

Een van de meest tot de verbeelding sprekende landen in Azië is ongetwijfeld Nepal. De Nepalese Himalaya, met 8 van de 10 hoogste bergen van de wereld, oefent al meer dan een eeuw grote aantrekkingskracht uit op wandelaars en klimmers. Dit bergstaatje, ingeklemd tussen Tibet en India, is een waar paradijs voor wandelaars en liefhebbers van trektochten. Een wandelvakantie heb je in vele soorten en maten. Van kort tot lang, van eenvoudig tot zwaar, de keuze aan trekkings is bijna oneindig. De bekendste gebieden om te wandelen zijn Everest, Annapurna en Langtang. Maar juist op de minder gebaande paden valt nog veel te ontdekken: Helambu, Manaslu, Mustang, Dolpo, Tsum, Nar en Phu.

Van Mount Everest tot Kathmandu het blijft een indrukwekkende belevenis.
Door de laatste aardbeving zijn er veel plekken beschadigd maar door uw bezoek helpt u het land weer de draad op te pikken.

Hier enkele opties om om uw reis naar Nepal te boeken.

 • SNP Natuurreizen in Nepal

  Verken het mooiste van Nepal met SNP.
  Een van de meest tot de verbeelding sprekende landen in Azië is ongetwijfeld Nepal. De Nepalese Himalaya, met 8 van de 10 hoogste bergen van de wereld, oefent al meer dan een eeuw grote aantrekkingskracht uit op wandelaars en klimmers. lees meer……

 • FOX Verre Reizen van ANWB Nepal

  Landeninformatie Nepal.
  De altijd witte pieken van het Himalayagebergte en de beroemde stoepa’s met gekleurde gebedsvlaggetjes – Nepal is een bestemming als geen ander lees meer…….

 • Met Dagboek Reizen naar Nepal

  Individuele rondreis Nepal.
  Aankomen in Kathmandu heeft iets weg van een reis in een tijdsmachine. Als je in het oude centrum van Kathmandu aankomt heb je het idee dat je een paar honderd jaar in de tijd bent teruggegaan.

 • 😎 Djoser Junior – groepsrondreis naar Nepal

  Vakantie Nepal met de kinderen.
  Met je gezin op reis naar Nepal is een bijzondere ervaring. Dit land is gelegen tussen ’s werelds hoogste bergtoppen van de Himalaya.

 • en natuurlijk de…….

  Reisgidsen Nepal

 • Vrijwilligerswerk Nepal via Travel Active.

  Vrijwilligerswerk met uitzicht op het Himalayagebergte.

Meer reisorganisaties voor Azië

Meer vakantie-ideeën voor Aziënepal
nepal
nepal
nepal
nepal

(Visited 341 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest