Meteen naar de inhoud

😎 De sleutel tot vrij reizen in Scandinavië is camperhuur.

Zoals nergens anders in Europa kunt u in de Scandinavische landen uitstekend vrij en ongebonden rondtrekken met een camper.

U bent eigen baas en kiest uw eigen reisroute. U zult merken dat er een overvloed aan campings is, veelal fraai gelegen en met goede faciliteiten voor het hele gezin. Helemaal uniek is het “allemansrecht” waarbij u vrij in de natuur mag kamperen, mits u toestemming heeft van de grondeigenaar.

Vanuit Oslo is zowel het lieflijke Zweden alsmede het indrukwekkende fjorden district binnen bereik.   Als u écht vrij wilt zijn dan kiest u voor een onvergetelijke campervakantie in Scandinavië.

Vanuit verschillende camperdepots biedt BBI Travel camperhuur aan in samenwerking met Touring Cars. De campers hebben niet meer dan 100.000 km op de teller staan, waardoor u als klant de zekerheid heeft met goed materiaal op reis te kunnen. De camperdepots liggen verspreid over Scandinavië, namelijk in Oslo, Rygge, Tromsø, Trondheim, Stockholm, Malmö, Helsinki, Rovaniemi, Turku en Kuopio.
U vliegt naar de door u gewenste bestemming waar de gereserveerde camper voor u klaar staat. Na een gedegen uitleg bent u klaar om te vertrekken.

 • TUI.nl
  De mogelijkheden voor een vakantie in Noorwegen zijn eindeloos. Van de Scandinavische landen voert Noorwegen de lijst aan. En terecht, dit land in Noord-Europa beschikt over de mooiste, groene bergen en de meest prachtige natuurverschijnselen als Geirangerfjord en het noorderlicht in de winter.
 • Bbi-travel
   Lekker met een camper ongebonden rondtrekken door de Scandinavische natuur. U bent eigen baas en kiest uw eigen reisroute. U zult merken dat er een overvloed aan campings is die veelal fraai zijn gelegen en beschikken over goede faciliteiten voor het hele gezin. 
 • dejongintra.nl
  Noorwegen is een ideaal land om met de eigen auto of per huurauto te ontdekken. Tijdens uw autovakantie Noorwegen bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt. Uiteraard reserveren we voorafgaand of aan het einde van uw reis ook een ferry-overtocht of een vliegreis. Alle autovakanties Noorwegen zijn van A tot Z bij ons in goede handen!
 • SNP.nl
  De mooiste fjorden van Noorwegen.
  Maak je een rondreis Noorwegen en reis je van de kust naar het binnenland, dan verandert het landschap voortdurend. De grillige fjordenkust met de Sognefjord en de Geirangerfjord en kleurrijke plaatsen als Bergen en Trondheim maken plaats voor de grillige arctische bergketens van de fjell zoals de Jotunheimen, de Hardangervidda en de Rondane. De bloemenpracht van de lieflijke kust verandert in een toendralandschap met korstmossen, rendieren en halverwege worden de uitgestrekte bossen bewoond door elanden.Tijdens een fietsvakantie in Noorwegen ontdek je dat het Noorse landschap boordevol afwisseling zit en telkens weer kom je voor verrassingen te staan.

  Meer reisorganisaties voor Noorwegen

  Meer vakantie-ideeën voor Noorwegen

noorwegen
noorwegen
noorwegen
(Visited 491 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *