Portugal Vakantie ideeën

Madeira my dear het bloemeneiland.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  madeira

  😎 “Een glaasje Madeira my dear” zong Ted de Braak in het verleden.

  Madeira het bloemeneiland heeft veel te bieden. De Zuidwest kust met zijn prachtige kliffen, mooie wandelingen. Een natuur die elke keer weer indruk maakt.
  Het subtropische eiland Madeira, gelegen in de Atlantische Oceaan, is één van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Europa.
  Het milde klimaat voor een uitbundige, weelderige natuur met de mooiste bloemen en planten het hele jaar door. Dan wordt het dus hoogste tijd om kennis te maken met deze ‘Parel van de Atlantische Oceaan’! U kunt uw vakantie helemaal naar eigen wens invullen: zwemmen, fietsen, per auto of bus het eiland over om leuke dorpjes te verkennen, lekker eten, wandelen en uitgaan! Madeira is een prima vakantie-eiland met zeer veel mogelijkheden!

  Hier enkele vakantie-ideeën voor deze streek.

  • Djoser Wandel – wandelreis Madeira

   Een wandelreis waarbij je verschillende delen van dit Portugese eiland in de Atlantische Oceaan ziet. Tussen de wandelingen reizen we met een minibus en je overnacht in goede hotels.

  • Kras.nl

   Tijdens een vakantie van Madeira het bloemeneiland ontdekt u Moeder Natuur op haar best. Vooral het Laurisilva bos en de Monte Palace Tropical Garden zijn oogverblindend

  • TUI.nl

   Dankzij het subtropische klimaat en de kleurrijke natuur is Madeira een bijzondere vakantiebestemming!

  • prijsvrij.nl

   Op zoek naar een goedkope vakantie Madeira? Last minute Madeira en all inclusive Madeira vind je op Prijsvrij.nl.

  • SNP Natuurreizen

   Een reis naar Portugal maak je bij SNP niet vanwege de volle stranden van Albufeira en Faro; wij gaan juist op zoek naar de ongerepte kustlijn van de Alentejo, de granietrotsen van de Estrela, de wijnterrassen van de Dourovallei en de groene Minho.

  • Elizawashere.nl

   Het eiland Madeira verwelkomt de lente met zijn duizelingwekkende Bloemenfestival; een hoogtepunt van het jaar, het feest duurt vier dagen, met mooie uitstallingen van tropische bloemen, bloementapijten en muziek

  • Madeira

   Madeira heeft een fascinerende natuurlijke schoonheid en een mild klimaat. Dit prachtige eiland is bergachtig en staat vooral bekend om zijn vele wandelmogelijkheden (bergwandelen, levadawandelingen). Bent u geen wandelaar, maar wel een natuurliefhebber of golfer? Ook dan bent u goed op uw plaats op Madeira.

  • Golfreizen.nu

   Golfvakantie in Madeira.

  Meer reisorganisaties voor Portugal

  Meer vakantie-ideeën voor Portugal

  madeira

  madeira

  madeira

  madeira

  madeira

 • (Visited 214 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress