Italië Vakantie ideeën

Lombardije een streek met vele gezichten

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  comomeer lombardije

  😎 De regio Lombardije ligt in het midden van de noordelijke regio en grenst aan de Alpen

  , de Zwitserse grens en de Po-rivier in het zuiden. de streek is sterk geïndustrialiseerd, vanuit Nederland gemakkelijk te bereiken en heeft met de meren, een ware metropool en een paar mooie, relatief onbekende steden, heel veel te bieden.

  De hoofdstad is Milaan. Het is een drukke, maar boeiende zakenstad die het kloppende financiële hart vormt van Italia, en op modegebied zelfs onmiskenbaar het kloppende hart van heel Europa.
  Naast het rijke, maar hectische en zakelijke Milaan zijn er juweeltjes van andere steden. Bergamo, Cremona, Mantova en Pavia.

  De Trenino Rosso is Patrimonio Mondiale, Werelderfgoed sinds 2008. Het is het tratta ferroviaria più alta delle Alpi, hoogste spoortraject, van de Alpen en brengt naar een hoogte van maar liefst 2253 meter. Het is een spectaculair uitje waar je absoluut een dag voor uit moet trekken.

  Duizenden toeristen trekken jaarlijks naar de meren: deze zijn dankzij hun gunstige klimaat, de overweldigende natuur, de pittoreske dorpjes en de watersportmogelijkheden vooral in trek bij Nederlandse en Duitse vakantiegangers. t.w.: Luganomeer, Iseomeer, Comomeer, Lago Maggiore, Lago d’Endine, Lago di Varese en Lago di Garda.

  Uitgelichte aanbieders voor deze regio

  • vakantieparken via Belvilla.nl

   Geniet van een vakantie vol kunst, cultuur, natuur, prachtige steden en de heerlijke Italiaanse keuken! Met een vakantiehuis in Lombardije kan het allemaal!

  • TUI.nl

   Het mooie gebied Lombardije, met als hoofdstad Milaan, kenmerkt zich door het variërende landschap en de culturele & historische bezienswaardigheden. Prachtige meren als het Gardameer en Lago Maggiore trekken jaarlijks vele duizenden toeristen aan.

  • allcamps.nl

   Het Gardameer is het grootste meer in Italië. Al onze campings aan het Gardameer worden omringd door prachtige bergen. De schitterende natuur gecombineerd met de vele pittoreske dorpjes maken een campingvakantie aan het Gardameer compleet.

  • vakantiediscounter.nl

   Populaire vakanties naar Lombardije!

  Staat uw reisorganisatie hier niet bij klik hieronder voor het totale aanbod voor Italië.

  Meer reisorganisaties voor Italië

  Meer vakantie-ideeën voor Italië

  Bijzondere overnachting:

  Lefay resort
  Lefay Resort & SPA aan het Gardameer.
  Klik HIER.

  lombardije  Lombardije met de Stelvio
  lombardije
  lombardije
  Lombardije met Gardameer

 • (Visited 131 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress