Balkanlanden Kroatië Vakantie ideeën

Lastovo een klein paradijselijk eiland

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  vakantie Kroatië
  lastovo

  😎 Het kleine paradijs van Lastovo is bijna verstoken van toeristen

  het grootste deel van het jaar en trekt slechts ligt aan in de zomer. Gelukkig voor de traditionele manier van leven die nog steeds heerst in Lastovo. Er zijn er weinig stranden en een gezonde vijf uur met de veerboot van Split. Alleen de toegewijde toerist zal dit willen.

  Maar als je dat trotseert, word je beloond met dichte bossen, een dramatisch steile kust en de kans om lange, eenzame wandelingen te maken met slechts vergezeld het geluid van vogels en van de zee. De ongerepte natuurlijke schoonheid van Lastovo leidde de overheid om het te noemen, een beschermd “Natuur Park”. De enige activiteit op het eiland is de landbouw, in het bijzonder de wijnbouw. De Lastovo Marastina is een volle smaak droge, witte wijn die is beroemd in heel Kroatië.

  Wat kunt u doen op Lastovo?

  Bewonder de baai van Ubli als je aankomt en ga vervolgens naar Lastovo dorp waar de katten languit slapen op de oude stenen trap van de heuvelachtige straten. De oude stenen huizen zijn aantrekkelijk vervallen en er is een mooie kleine Renaissance kerk. Neem de trap in de voorkant van de kerk en klim de heuvel naar het meteorologisch station, waar u kunt genieten van een onvergetelijk uitzicht over de eilandjes verspreid in de nabijgelegen zee.

  Lastovo Island is ook beroemd om zijn carnaval. Dorpelingen dragen traditionele kostuums en doen de traditionele dansen op de traditionele muziek. En het is niet zomaar een voorstelling voor toeristen er zit een eeuwenoud verhaal achter.
  Wanneer je hier naar toe gaat staan hier wat tips.

  Hier enkele reisaanbieders voor Kroatië.

  Djoser Wandel – wandelreis Kroatie

  Al wandelend ontdek je de mooie natuur van de nationale parken en de vele watervallen. We lopen door diepe kloven met aan de top spectaculaire uitzichten


  Happyhome.nl

  Vakantiehuizen in Kroatie. Cultureel gezien is Kroatië een mengelmoes van invloeden van buurlanden, zoals te zien is in de architectuur van kastelen en burchten.


  TUI.nl

  Van indrukwekkende steden zoals Dubrovnik tot de groene Plitvice Meren. Boek bij TUI een goedkope vlieg- of autovakantie naar Kroatië.

  Adventuretickets.nl

  Activiteiten in Kroatie activiteiten zoals raften, zeekajakken, speedbooottocht, quad rijden, 3 eilanden tour Trogir en canyoning. Deze activiteiten zijn los te boeken voor de reguliere prijs en vormen een geweldig avontuurlijke toevoeging voor veel vakanties.

  DeJongIntra.nl

  De Jong Intra Vakanties biedt voor elk wat wils! Rondreizen, busreizen, autovakanties Kroatie

  Bungalow.Net

  Zomers genieten met de familie op de recreatieparken in Kroatië.

  ID Riva Tours

  motorzeilcruises in KroatieMeer.

  Meer reisorganisaties voor de Balkan
  Meer vakantie-ideeën voor de Balkan

  Lastovo

  lastovo

  (Visited 206 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress