Frankrijk Vakantie ideeën WinterVakanties

Hoogst gewaardeerde wintersportgebieden liggen in Frankrijk

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  La Plagne

  😎 La Plagne bestaat uit tien verschillende dorpen,

  die tussen de 1250 en 2100 meter hoogte liggen.
  De leukste zijn Belle Plagne en Plagne Bellecôte. Hier vind je de beste kroegen en dus de meeste jongeren!

  Plagne Bellecôte is de voordelige keuze van de twee. Je zit hier vrijwel overal direct aan de piste, maar toch voor een zacht prijsje. Goeie deals dus. Na een dag op de piste is het heerlijk neerploffen op een van de vele terrassen van Bellecôte en ’s avonds kun je los in de Engelse pub de Spitting Feathers of een van de andere leuke kroegen.

  In het hoger gelegen Belle Plagne is het ook prima verblijven. Dit deel wordt door velen ook wel als de mooiste wijk van La Plagne beschouwd. Het heeft een gezellig autovrij centrum met smalle straatjes, veel winkels, goede restaurants en natuurlijk de beste kroegen. Ook hier kun je bijna overal skiën tot aan de voordeur, dus onnodig heen en weer lopen wordt je bespaard deze vakantie. Après-skiën doe je hier in Le Saloon. Hier kun elke avond feesten totdat je erbij neervalt!

  Hier enkele vakantie-ideeën voor deze streek.

  Belvilla.nl

  Hier vind je de mooiste bungalows in dieze regio.

  TUI.nl

  Belle Plagne is een traditionele plaats met redelijk veel winkels en uitgaansgelegenheden.

  bizztravel.nl

  Bizztravel heeft sinds 1985 het grootste aanbod wintersportvakanties inclusief skipas en biedt de laagste prijsgarantie op het bijboeken van les en materiaal.

  dejongintra.nl

  Op zoek naar een skivakantie Frankrijk? Wij bieden mooie accommodaties in de bekendste skigebieden van Frankrijk aan! De skigebieden zijn groot, vaak sneeuwzeker en bieden vertier voor jong en oud. Lees verder voor meer informatie of bekijk direct het aanbod.

  Husk Wintersport

  Husk Wintersport is de nummer 1 op het gebied van budget wintersportvakanties met auto en bus naar de Franse Alpen. Je reist met gediplomeerde Nederlandse chauffeurs in een Nederlandse gekeurde bus en op alle busbestemmingen is professionele reisleiding aanwezig. Een Husk Wintersport boek je al vanaf €59,- inclusief Busreis, Accommodatie en Skipas!

  Meer vakantie-ideeën voor Frankrijk

  Bron. nu.nl
  “De skigebieden La Plagne en Les 3 Vallées in Frankrijk worden respectievelijk als hoogst en op één na hoogst gewaardeerd door Europese wintersporters.

  Die conclusie trekt reisorganisatie Wintertrex uit de uitkomsten van een vijf seizoenen achter elkaar gehouden enquête, die door ongeveer 40.000 reizigers uit acht landen is ingevuld
  Het Oostenrijkse gebied Sölden maakt de topdrie compleet.

  De genoemde skigebieden worden allemaal beoordeeld met een 9,5 of hoger gemiddeld. In de enqueête werden in totaal 250 skigebieden meegenomen.

  Ook in de ranglijst op basis van de Nederlandse antwoorden staat La Plagne bovenaan. Sölden is daarin tweede, gevolgd door het eveneens in Oostenrijk gelegen Almenwelt Lofer.”
  Door: NU.nl


  la plagne  la plagne

  la plagne

  la plagne

 • (Visited 88 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Comments are closed.

  Powered by: Wordpress