Ga naar de inhoud
La Plagne

😎 La Plagne bestaat uit tien verschillende dorpen,

die tussen de 1250 en 2100 meter hoogte liggen. De leukste zijn Belle Plagne en Plagne Bellecôte. Hier vind je de beste kroegen en dus de meeste jongeren! Plagne Bellecôte is de voordelige keuze van de twee. Je zit hier vrijwel overal direct aan de piste, maar toch voor een zacht prijsje. Goeie deals dus. Na een dag op de piste is het heerlijk neerploffen op een van de vele terrassen van Bellecôte en ‘s avonds kun je los in de Engelse pub de Spitting Feathers of een van de andere leuke kroegen. In het hoger gelegen Belle Plagne is het ook prima verblijven. Dit deel wordt door velen ook wel als de mooiste wijk van La Plagne beschouwd. Het heeft een gezellig autovrij centrum met smalle straatjes, veel winkels, goede restaurants en natuurlijk de beste kroegen. Ook hier kun je bijna overal skiën tot aan de voordeur, dus onnodig heen en weer lopen wordt je bespaard deze vakantie. Après-skiën doe je hier in Le Saloon. Hier kun elke avond feesten totdat je erbij neervalt!
Bron. nu.nl “De skigebieden La Plagne en Les 3 Vallées in Frankrijk worden respectievelijk als hoogst en op één na hoogst gewaardeerd door Europese wintersporters. Die conclusie trekt reisorganisatie Wintertrex uit de uitkomsten van een vijf seizoenen achter elkaar gehouden enquête, die door ongeveer 40.000 reizigers uit acht landen is ingevuld Het Oostenrijkse gebied Sölden maakt de topdrie compleet. De genoemde skigebieden worden allemaal beoordeeld met een 9,5 of hoger gemiddeld. In de enqueête werden in totaal 250 skigebieden meegenomen. Ook in de ranglijst op basis van de Nederlandse antwoorden staat La Plagne bovenaan. Sölden is daarin tweede, gevolgd door het eveneens in Oostenrijk gelegen Almenwelt Lofer.” Door: NU.nl

Hier enkele vakantie-ideeën voor deze streek.

Belvilla.nl

Hier vind je de mooiste bungalows in dieze regio.

TUI.nl

Belle Plagne is een traditionele plaats met redelijk veel winkels en uitgaansgelegenheden.

Sunweb.nl

La Plagne is ook een geweldige wintersportbestemming die bestaat uit 8 verschillende dorpen die allemaal hun eigen dorpskern en gezelligheid kennen.

dejongintra.nl

Op zoek naar een skivakantie Frankrijk? Wij bieden mooie accommodaties in de bekendste skigebieden van Frankrijk aan! De skigebieden zijn groot, vaak sneeuwzeker en bieden vertier voor jong en oud. Lees verder voor meer informatie of bekijk direct het aanbod.

Vakantiediscounter

Met meer dan 8.000 km (!) aan pistes is het niet verwonderlijk dat een wintersport Frankrijk populair is onder Nederlandse wintersporters. Door het gevarieerde aanbod – van kleinschalige skigebieden voor families tot de meest uitdagende pistes voor de gevorderde skiërs en snowboarders – is het een wintersportbestemming voor iedereen.

Meer vakantie-ideeën voor Frankrijk

Meer reisorganisaties voor Frankrijk

la plagne
la plagne
la plagne
(Visited 323 times, 1 visits today)
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon