Meteen naar de inhoud
kandersteg

😎 Kandersteg ligt in het Berner Oberland

op 1200m hoogte en biedt een fantastisch uitzicht op het Blümlisalpmassief. Het rustige vakantieoord met zo’n 1000 inwoners heeft met z’n houten chalets z’n dorpskarakter behouden en is ‘s zomers een uitgesproken wandelparadijs. In de winter staat de noordse skisport op de voorgrond. Met zijn grote aanbod aantrekkelijke paden voor berg-, trek- en wandeltochten is Kandersteg een paradijs voor natuur- en wandelvrienden. De bekendste routes lopen over de Gemmipas rechtstreeks naar Leukerbad in het kanton Wallis, naar de Oeschinensee of door het wilde en heel romantische Gasterntal en vervolgens over de 2690 meter hoge, historische belangrijkere Lötschenpas het Lötschental in. De Oeschinensee – vanuit Kandersteg met de gondelbaan of over een breed, gezinsvriendelijk wandelpad te bereiken – biedt niet alleen maar de idylle van een diepblauw bergmeer, maar heeft ook een flitsende zomerrodelbaan te bieden. Een uitdaging is de klettersteig Allmenalp, onbetwist een van de meest spectaculaire in het Alpengebied.

Veel accommodaties in Berner Oberland via:

 • Belvilla.nl
  Vier de zomer- of wintervakantie in een fantastisch vakantiehuis van Belvilla
 • Berner Oberland met TUI.nl
  Dit bergland bij uitstek biedt eindeloos veel variatie. Van historische stadjes, diepblauwe meren en watervallen, tot de gletsjerwereld van de Eiger, Mönch en Jungfrau.
 • Src-reizen.nl
  Zo veelzijdig als het Zwitserse landschap is, zo uitgebreid is het culturele aanbod!
 • Kandersteg (Zwitserland)
  Het Kandertal is een smal en maar rond 13 km lang, traditierijk dal in het Berner Oberland en geldt als het mooiste natuurgebied van Zwitserland.

Meer vakantie-ideeën voor Zwitserland

Meer reisorganisaties voor Zwitserland

(Visited 955 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather