Meteen naar de inhoud

Peru

😎 Peru, de bakermat van het Incarijk is in één woord spectaculair.

Laat u verrassen door een van de meest magische landen ter wereld tijdens een vakantie Peru en aanschouw de majestueuze ruïnes van Machu Picchu. Of maak een tocht over het hoog gelegen Titicacameer waar uw mond vast van verbazing open valt zodra u de rieten eilanden van de Uros indianen spot. Ook in het historische centrum van hoofdstad Lima blijft u vakantiekiekjes schieten. Via Anwb reizen kunt u kiezen uit verschillende opties.

17-daagse rondreis Mystiek Peru.
Ontdek Peru, een van de meest mystieke landen ter wereld. Het is de bakermat van het Incarijk dat eeuwenlang een groot deel van Zuid-Amerika domineerde. Hoogvlakten, ongeschonden regenwouden en kleurrijke koloniale stadjes bepalen het decor, terwijl je kennis maakt met Indianenstammen en op zoek gaat naar de gigantische condors die de diepe kloof Cañón del Colca onveilig maken. Maar niets bereid je voor op de aanblik van de verborgen stad Machu Picchu. Deze reis wordt aangeboden door TUI.nl

Rondreis Peru
Tijdens de rondreis door Peru bezoek je o.a. Nasca, Arequipa, Titicaca, Cusco en Machu Picchu. Peru is in de eerste plaats het land van de Inca’s, maar biedt daarnaast ook koloniale steden en bovenal indrukwekkende natuur. Je maakt kennis met mysteries als de Nascalijnen en de Incastad Machu Picchu. De diversiteit maakt Peru tot een van de boeiendste landen in Zuid-Amerika. Oprioneel kun je de Inca Trail boeken.
Deze reis is te boeken via Djoser.nl

Reizen in Peru. 
Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Peru reizen van SNP.

Meer reisorganisaties voor Amerika
Meer vakantie-ideeën voor Zuid-Amerika

Peru

peru

peru

peru

peru

(Visited 203 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.