Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

drome

😎 De Drôme is bekend van:

Lavendelvelden, olijfboomgaarden, zachte heuvels, typische dorpjes, bergen en wouden. De Drôme bestaat uit gevarieerde landschappen en zijn vijf verschillende gebieden: de Provençaalse Drôme, de vallei van de Drôme, de Drôme des Collines, de Royan-Vercors en de vlakte van Valence.

Je raakt in de ban van de Drôme als je dit gebied doorkruist, van haar schoonheid met telkens onverwachte plekjes.
Het glooiende landschap wordt meer en meer bergachtig richting Zwitserland.

Mooie accommodaties en reistips.

Belvilla.nl

Belvilla biedt een breed assortiment karakteristieke vakantiehuizen.

Booking.com

Boek hier uw accommodatie in deze streek.

ACSIreizen.nl

Het leven is goed op een camping in de Drôme. Al was het maar vanwege de vele heerlijkheden die u op de lokale markt kunt kopen om ontspannen op uw camping in de Drôme van te smullen. Denk hierbij aan geitenkazen, in de zon gerijpte tomaten, perziken en abrikozen, truffels.

TUI.nl

Met duizenden kilometers aan paden is de Franse streek Drôme een paradijs voor wandelaars, fietsers en ruiters. In het zuidoosten van Frankrijk, waar de Alpen en de Provence elkaar ontmoeten, ligt dit landschap met haar uitgestrekte lavendelvelden en ongerepte bossen. Ook cultuur komt aan bod tijdens uw vakantie Drôme.

SNP Natuurreizen

😎 (gezins)fietsvakantie langs chambres d’hôtes
Volg de Drôme stroomafwaarts (eventueel op een E-bike) over veilige, rustige weggetjes van Alpen tot Provence. Steile rotswanden maken plaats voor wijnstokken, notenbomen, verscholen dorpjes, olijfbomen en lavendel. Een vleugje bergen en een vleugje Provence komen samen in één fietstocht. Er is altijd de nabijheid van de rivier, dus onderweg kan je af en toe lekker poedelen.

Pharosreizen.nl

Voordelig geprijsde rondreis door Frankrijk met verblijf in uiterst comfortabele driekamerstacaravans. Route: Drôme – Provence – Ardèche. Keuze uit 3 of 4 overnachtingen per etappe.

Meer vakantie-ideeën voor Frankrijk

Voor alle reisbureaus naar Frankrijk klik hieronder

dromê

dromê

dromê

dromê

(Visited 825 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *