Ga naar de inhoud

“Hidden Cities – Europa” is een fascinerend boek geschreven door Henning Aubel, dat 70 unieke stedentrips door heel Europa biedt. Dit boek is anders dan andere reisgidsen, want het richt zich op verborgen en minder bekende plekken in Europa, weg van de drukte en de toeristische hotspots.

Het boek begint met een korte introductie over de reisfilosofie van de auteur en de manier waarop hij steden ontdekt en verkent. Vervolgens presenteert Aubel 70 stedentrips die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Elk hoofdstuk is gewijd aan één stad en begint met een korte beschrijving van wat de stad uniek maakt. Daarnaast geeft Aubel nuttige informatie over hoe je de stad het beste kunt verkennen en wat de verborgen pareltjes van de stad zijn.

De steden die in het boek aan bod komen, zijn stuk voor stuk verrassend en uniek. Zo kun je bijvoorbeeld de verborgen straten en parken van Parijs ontdekken, een verlaten metrostation in Londen verkennen, genieten van de muziekscene in Glasgow, of de kunstzinnige sfeer van Brno in Tsjechië ervaren. Elk hoofdstuk bevat ook prachtige foto’s die de sfeer van de stad goed weergeven.

Het boek is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een praktische gids voor reizigers die op zoek zijn naar minder bekende plekken in Europa. De tips en informatie die Aubel deelt zijn zeer nuttig en praktisch. Bovendien zijn de kaarten en reisroutes die in het boek zijn opgenomen erg handig bij het plannen van de reis.

“Hidden Cities – Europa” is een uitstekend geschreven en prachtig vormgegeven boek dat de lezers inspireert om nieuwe en minder bekende steden in Europa te ontdekken. Aubel slaagt erin om de lezers mee te nemen op een avontuurlijke reis langs unieke steden, weg van de drukte en de toeristische hotspots. Het boek is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuwe en verrassende reiservaringen.

Koop via BOL.com

(Visited 7 times, 1 visits today)
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon