Meteen naar de inhoud

😎 Hasenhorn rodelbaan in Todtnau


In de buurt van de prachtige Todtnauer watervallen en de stad Todtnau in het Zwarte woud, nemen we een tochtje op één van de meest spectaculaire rodelbanen van Duitsland, het Hasenhorn rodelbaan! De langste van Europa.

Met een stoeltjeslift wordt u naar de start gebracht. Soms in hoogtij dagen kan boven de wachttijd weleens oplopen naar 50 minuten, maar dat wachten is absoluut de moeite waard.

Even wennen aan de snelheid en je rem maar dan alleen maar genieten. We beginnen langzaam om de snelheid en afstand te krijgen tot de Coaster. De wind die je voelt in de bochten geeft een opwindende gevoel! Meer dan 20 bochten en bijna 3 kilometer lang racen we naar beneden. Helaas, moesten we soms wat extra afremmen door voorgangers voor ons.

Dus tip neem iets meer tijd met starten.

Ook nog in de buurt

In Todtnau kun  je mountainbiken in het bikepark of fietsen naar de mooiste toppen van het Zwarte Woud op je mountainbike.

Het Zwarte woud is één groot avonturenpark met een netwerk van wandelpaden voor de mooiste wandelingen. Speciaal voor kinderen zijn er wandelpaden aangelegd, die ook meestal voor wandelwagens geschikt zijn.

En natuurlijk de hoogste natuurlijke waterval van Duitsland.

todtnauer waterval
Todtnauer waterval.
todtnau
Het dorp Todtnau.

Hieronder wat aanbieders om uw accommodatie te boeken.

 • Belvilla

  In het uitgestrekte Zwarte Woud zijn veel verschillende opties voor een sportieve vakantie

 • TUI.nl

  Maak een wandeling door dit sprookjesachtige gebied of spring op de fiets en ontdek de prachtige watervallen van Triberg.

 • Wintertrex.nl

  Wintersportvakantie Bernau – betoverend hoogdal in het zuidelijke Zwarte Woud!

 • Anwb-reizen

  Ons bijzonder veelzijdige buurland heeft veel te bieden voor allerlei soorten korte en lange vakanties. De heide, het heuvelland, lees verder…..

Meer reisorganisaties voor Duitsland
Meer vakantie-ideeën voor Duitsland

(Visited 9.718 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *