Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

grotten_belgie

😎 In de Belgische Ardennen vind je de prachtigste grotten.

Hier vier tips die een bezoek meer dan waard zijn:

Grotten van Dinant : “La Merveilleuse” is één van de parels van onderaards België. Vanaf de eerste meters wordt je verrast door een geheimzinnig universum dat bestaat uit stalactieten en stalagmieten…
De Grot van Han heeft veel te bieden. Zo kun je de grot ingaan met een honderd jaar oude tram, zijn er rondleidingen in verschillende talen, is er een klank-en lichtspel en de uitgang is over loopbruggen via de onderaardse rivier. Voor de kinderen is er ook nog speelgelegenheid, een kinderboerderij en een wildpark.
De Grotten van Hotton zijn ook bijzonder mooi. Hier hoor je het geluid van het beekje de Isbelle dat zich 35 meter naar beneden stort om vervolgens 400 meter verder in een steengroeve weer te voorschijn te komen. Er is ook een speelplein voor de jonge kinderen.
De Grot van Remouchamps wordt sinds 1828 door toeristen bezocht. De harshoudende fakkels die destijds gebruikt werden, moeten maar een vage indruk nagelaten hebben, in vergelijking met de pracht dat heden te zien is, dankzij de moderne verlichting. Hierdoor hangt er een bijzondere mysterieuze sfeer.

  Enkele aanbieders voor mooie accommodaties in de buurt.

 • Ardennen Camping Parc La Clusure

  In het hart van de Belgische Ardennen, tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rochefort, ligt de schitterende ANWB vier en een halve ster Camping Parc La Clusure. De ligging van de Ardennen camping in een prachtige vallei aan de oevers van het visrijke riviertje de L’Homme is uniek.

 • Vier de seizoenen op camping Petite Suisse

  Kamperen bij Petite Suisse staat voor avontuur, natuur & ontspanning. Kom kamperen op Petite Suisse en beleef een heerlijk vakantie.

 • Belvilla.nl

  Beleef een heerlijke vakantie in de Ardennen in een vakantiehuis van Belvilla.

 • Landal.nl

  Vier vakantie bij Landal en ontdek onze parken in België.

 • Trivago.nl

  Vergelijk prijzen van 3626 hotels in Belgische Ardennen, België.

en…… vergeet de vakantieparken niet.

Meer reisorganisaties voor België

België

grotten-ardennen

grotten-ardennen

grotten-ardennen

(Visited 910 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.