Meteen naar de inhoud

😎 Graubünden is gevarieerd en divers.

Ontdek het samenspel tussen de ongerepte wildernis en bergtoppen, moderne toeristische infrastructuur tusssen de rustige bergdorpen in de regio Bergell met de verfijnde hotels in Engadin St. Moritz. En nu kunt uw eigen perfecte vakantie in het midden van de majestueuze Zwitserse Alpen wereld ontdekken. Het is een plaats met onvergetelijke herinneringen, waar u zich thuis zult voelen. Een plaats die de ziel raakt en uw geest opent. Vele routes leiden u door de de streek en zorgen ervoor dat uw verblijf in Graubünden altijd in uw herinnering blijft. Raak geïnspireerd!

Er is genoeg te zien en te beleven in Graubünden. Met 1000 pieken, 615 meren, 150 dalen en 3 taalgebieden, is de keuze gewoon eindeloos. Ga op zoek naar het grootste dier van de vakantieregio van Zwitserland – de steenbok. Of maak gesprekken met de inwoners van Graubünden in hun kleine en mooie bergdorpjes. Geniet op de wandelpaden met hun prachtige uitzichten of maak een panoramische reis van de Rhätische Bahn. En proeven van heerlijke vers bereide pizzoccheri en Maluns door een lokale kok – dit is wat helpt om een ​​vakantie in Graubünden perfect te maken.

 

Vind hier uw reisorganisatie om uw vakantie naar Zwitserland te boeken.

 • Zwitserland – Graubünden met Belvilla

  Voor een onvergetelijke vakantie is er altijd een Belvilla: Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod aan unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een week wintersport.

 • door de ogen van TUI

  Zoek de hoogten van de Alpen op via de Bernina Express en ontdek waarom schrijvers en kunstenaar in Graubünden hun inspiratie vonden.

 • Met het hele gezin naar Landal Greenparcs

 • ACSIreizen.nl

  Graubünden is het grootste vakantiegebied van Zwitserland, het land van de steenbokken. In deze regio is er van alles te doen, zowel in de zomer als de winter.

 • Autovakanties met DeJongIntra

  Uw autovakantie Graubünden brengt u naar het vakantiegebied met 150 dalen en 615 meren waarin 1.000 bergtoppen worden weerspiegeld, een waar paradijs voor kleine en grote ontdekkers.

 • Oad

  Tijdens uw busreis Zwitserland geniet u van rust, ruimte en natuur. Ontdek het bijzondere gevarieerde landschap met besneeuwde bergtoppen, diep ingesleten kloven, beboste hellingen en blauwzilveren meren die glinsteren tussen de groene weiden.

Meer vakantie-ideeën voor Zwitserland

Meer reisorganisaties voor Zwitserland

(Visited 652 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *